Am dorit sa vizitez pentru o saptamana statiunea Olanesti si am hotarat sa fac o rezervare prin Booking la Hotel Select.
Am primit confirmarea de la Booking, astfel ca m-am prezentat la ziua si ora stabilita la hotel. Aici am fost anuntat ca au o problema cu centrala termica si ca nu ne pot caza.
Desigur aproape tot hotelul era plin, am fost la toaleta de la parter si curgea si apa calda. In hotel era foarte cald, deci scuza ca nu merge centrala termica a fost inventata.
Mare atentie daca rezervati camere la acest hotel, s-ar putea sa ajungeti la destinatie si sa fiti nevoiti sa gasiti cazare la moment - la preturi de receptie, desigur.
Trimis de cip2704 in 08.02.16 21:04:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE OLĂNEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cip2704); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.20227200 N, 24.24064000 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Select Hotel, OLĂNEȘTI" (nou-creată pe sait)
Aţi contactat booking.com pentru a-i informa despre situaţie? În caz afirmativ, care a fost răspunsul lor?
Rog trimiteţi dovezi ale rezervării (copie după doc. de plată avans, schimbul de mailuri referitor la rezervare etc) prin email, pe adresa webmaster[@]amfostacolo[. ]ro.
După verificarea acestor documente, unitatea va fi inclusă pe Lista Neagră AmFostAcolo - unităţi care nu respectă rezervările.
NB: Dacă dovezile solicitate nu sosesc, în schimb, într-un interval rezonabil de timp, review-ul îşi poate pierde premiza "scris cu bune intenţii" şi poate fi retras de pe sait.
===
Articolul va fi publicat fără note, nefiind cazat acolo.
Am primit ieri dovezile care atestă rezervarea, precum şi răspunsul celor de la booking.com
Am contactat astăzi conducerea hotelului, care susţine că turistului i-a fost oferită camera rezervată, dar acesta, pus în temă despre avaria la apa caldă, a renunţat de bună voie la cazare.
Pe baza dovezilor avute, includem unitatea pe Lista Neagră AmFostAcolo - unităţi care nu respectă rezervările, pentru o perioadă de 6 luni.
- Apr.2019 Despre Hotel Select — scris în 05.05.19 de ligiaghita din ODORHEIU SECUIESC - nu recomandă