........................... unde-i Sporul de Zambet?
Trimis de pamela* in 13.04.10 12:38:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pamela*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
pamela: un asemenea "review" se poate intrepreta ca lipsa de respect fata de cititori - cei care vin aici sa se intereseze despre conditiile pe care le ofera un hotel (pensiune etc), te-ai gandit la asta?
poate odata cand gasesti timp vrei sa traduci ce-ai scris atat de "ermetic" pe-acolo mai sus? Orice detalii pot fi utile.
ei, nici chiar asa! ai scris mai mult intr-un ecou la alt topic, decat in propriile impresii despre acest hotel! cred ca inca mai poti edita sa adugi amanunte. daca nu, scrie-le intr-un ecou si WM le vor lipi...
sunteti bugetara si primeati acest spor iar acum ati ramas fara el?
Ce o mai fi si asta? Acorda proprietarii asa ceva daca turistii le zambesc frumos si cand ai fost tu nu v-a dat??
- Sep.2022 Secret Garden Hotel - Dănești — scris în 25.09.22 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2019 Recomand — scris în 14.04.19 de andrei din MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Concediu superb — scris în 09.08.16 de danielanamaria din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Relaxare — scris în 20.08.15 de mirica4 din TG. MUREș - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Cazare buna in Maramures — scris în 24.07.15 de liflone din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Dezamagire — scris în 14.06.15 de vio 68 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2015 F. placut, deosebit — scris în 08.06.15 de zburatura din BUCUREșTI - RECOMANDĂ