Anul acesta am decis sa revenim la mare dupa 7 ani. Am ales Hotel Savoy, pachet all inclusive. Am fost cazati imediat ce am sosit chiar daca era doar ora13. De asemenea, la plecare am gasit intelegere sa eliberez camera la ora 13.
In ceea ce priveste mancarea, la micul dejun mi-ar fi placut sa fie si salate preparate, gen icre, vinete, care se dadeau la pranz, cred ca nu acolo era locul lor. In schimb am fost f. multumita de masa de pranz si cina, cu salate, peste si fructe de mare, mancare pe toate gusturile si f. bine gatita cu gust si fara grasime... Felicitari bucatarilor. De asemenea, de felicitat sunt si acei tineri piccolo care erau f draguti si debarasau prompt toate mesele. Restaurantul are doua terase cu vedere la mare, o bucurie sa iei masa acolo. De apreciat ca 'desi hotelul este mare, locurile la masa erau suficiente.
Ne-au placut f. mult bauturile de pe plaja... coktail-urile... recomand... mai ales doamnelor.
Cafeaua excelenta... multe sortimente.
Pt. copii erau animatori pe plaja care ii antrenau in activitati.
Divertismentul de seara nu m-a incantat, erau doi clovni care le faceau copiilor jucarii din baloane... sincer eu ma asteptam la mici spectacole pt copii, eventual o discoteca. De asemenea, desi in pachet se vorbea de divertisment pt adulti, nu am vazut asa ceva... sincer mi-ar fi placut sa se organizeze o seara dansanta cum am vazut in alte locatii.
Concluzia finala este ca ne-am simtit bine si e o locatie pe care o recomand si sper ca vor lua in considerare si ei sugestiile noastre.
Trimis de eva* in 18.08.17 07:50:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (eva*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.26217046 N, 28.61983001 E - CONFIRMATE
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 69&ridAnt=80855
Aș vrea să precizați, dacă se poate, dacă ați achitat prețul sejurului prin early booking și ce categorie de cameră ați avut. M-ar interesa acest hotel pentru anul viitor și deocamdată nu a apărut oferta de tarife, așa că aș vrea să știu aproximativ la ce preț ar trebui să mă aștept. Copiii mei au sub 7 ani, deci nu voi achita nimic pentru ei în plus. Mulțumesc!
- Jul.2024 Nu recomand hotel Savoy Mamaia — scris în 23.07.24 de AARMANDO din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2024 Experienta dezamagitoare la Hotel Savoy — scris în 30.06.24 de Opelantara din FOCşANI - nu recomandă
- Aug.2023 Final de Aug 2023 la Savoy, Mamaia — scris în 02.09.23 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 „Românu' s-a născut proprietar” — scris în 08.09.23 de Dragos1303 din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Dezamăgire totala — scris în 21.07.23 de ux129868 din PITEşTI - nu recomandă
- Jul.2023 Savoy își pierde din strălucirea de altădată — scris în 16.07.23 de Martinas din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 O vacanta dezamagitoare, nu as mai alege acest loc inca o data (20-27 iunie 2023) — scris în 02.07.23 de Anieli din BUCURESTI - nu recomandă