Q&A Savoy Hotel

Întrebări și răspunsuri [14]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Savoy Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Cu ce recomandari ma puteti ajuta? trimisă de: DanielG&Family - în [08.08.16 12:34:51]

    Buna ziua, Dupa multe cautari am ales ca in acest an sa ne petrecem vacanta la Hotel Savoy din Mamaia. Urmeza ca la sfarsitul lunii August sa petrecem aici 7 nopti de vacanta. Am rugamintea la cei ce au fost cazati la acest hotel sa ne comunice (micile secrete) recomandarile/sfaturile lor cu privire la rezolvarea unor probleme care ar putea aparea in legatura cu: parcarea, check-in; check-out, alegerea camerei, plaja (sezlonguri si umbrele), servirea mesei in prima si ultima zi de sejur si nu numai... etc. Orice sfat este bine venit. Multumesc, DanielG&Family
    38 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 4610

    Cum alegem etajul?trimisă de: davidana - în [30.08.15 15:05:48]

    Buna ziua, Daca am de ales la apartamentul junior intre etajul 8 sau etajul 1, pe care sa il aleg? Multumesc!
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2694

    Agentie sau direct la Hotel? trimisă de: Marius Iasi - în [18.07.15 14:56:18]

    Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum este mai avantajos de rezervat, prin agentie, sau direct la hotel? Multumesc!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1973

    Recomandari / sfaturi despre Savoy - camere, parcare etc.trimisă de: dumping - în [09.06.15 10:33:23]

    salutare tururor, dupa 5 ani in bulgaria, la acelasi hotel ne-am reintors pe meleagurile patriei si am ales hotelul Savoy de la Mamaia. Perioada 20-27 iunie, familie cu 2 copii, primul 10 ani si al doilea 3 ani. Am rezervat o camera dubla standard. Am rugamintea la voi sa ma indrumati cu sfaturi legate de: - parcare - (e gratis in limita locurilor) dar daca nu mai e loc, unde se poate parca? sau e suficient o mica atentie la cineva si se rezolva? - camera dubla standard - sunt toate orientate spre parcare si spre kudos sau mai sunt si in alta zona (piscina de ex). Se poate alege pozitia cu o atentie la receptie? - check-in este la ora 18 - cat de devreme pot sa ajung si sa primesc camera sau trebuie sa astept musai pina la 18? - alte sfaturi care mi-ar prinde bine ar fi super! Multumesc tuturor pentru sprijin!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2688

    Apartament matrimonialtrimisă de: Ayumi - în [22.01.15 14:51:59]

    Buna ziua. As dori sa stiu daca a fost cineva cazat intr-un apartament matrimonial din acest hotel. Desi initial rezervasem apartament executiv, in ultimul moment ne-am razgandit si am luat unul matrimonial. Noi vom fi 2 adulti si 2 copii de 8 ani. Am inteles ca apartamentul este destul de mare. Nu prea am inteles daca are chicineta sau nu, cum este balconul si amplasarea apartamentului. Va multumesc.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2030

    Cameretrimisă de: tumpica* - în [15.01.15 07:48:10]

    buna ziua. as dori sa cer un sfat in privinta camerelor. care ar fi de ales (pentru o fam cu un copil de 8 ani) cele duble standard sau cele de familie? ma refer la orientare; liniste etc
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2360

    Apartament executivetrimisă de: Ayumi - în [15.10.14 17:19:22]

    As dori sa stiu daca cineva a fost cazat la acest hotel in apartament executiv, si as dori cateva detalii despre apartament. Multumesc.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1570

    Început de iunietrimisă de: livia72 - în [28.05.14 15:09:52]

    M-ar tenta sa incerc un weekend de Rusalii la ei. La finalul lui august piscina era rece gheata - nu se putea utiliza. Aveti idee daca in iunie e vreo sansa sa putem folosi piscina?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1635

    Este un hotel curat? personalul este ok?trimisă de: doldoran - în [25.04.14 21:16:42]

    As dori sa stiu mai multe informatii despre acest hotel, deoarece in acest an am castigat un sejur la ei si nu stiu cum este in Romania cu All inclusive? daca personalul este ospitalier? sunt curate camerele, spatioase? sau mancarea daca este potrivita si pt. copii? La plaja am inteles ca se ofera sezlong cu salteluta, imi puteti spune daca se ofera si prosoape la plaja (sa poata fi folosite si a plaja) ? daca pentru adulti exista ceva animatii? la terase se asculta muzica? Eu am mers in fiecare an in Bulgaria si de aceea as vrea sa stiu cum este aici in Romania, la acest hotel. Multumesc.
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2338

    Orientarea apartamentelor juniortrimisă de: davidana - în [29.12.13 21:26:02]

    Buna ziua, Stiti cumva cum e orientat apartamentul junior? Are vedere la mare sau la piscina? Se aude zgomot noaptea de la plaja sau piscina? Ar trebui sa prefer un etaj anume daca am de ales? Cum e cu parcarea? Ce contine chicineta? Multumesc!
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2500

    Best Western Savoy sau Mercur Minerva? trimisă de: alina.t - în [05.09.13 14:12:50]

    Salutare tuturor! Adresez aceasta intrebare celor care cunosc ambele hoteluri... O parere mi-am format, balanta inclina net in favoarea Savoy... Dar pentru ca e prima vacanta la mare cu fetita de 2 ani si jumatate, indraznesc sa cer si parerea familiilor cu copii mici. Ofertele sunt apropiate ca si pret, am negociat la sange :), Savoy e mai scump cu 100 lei, 2 adulti si copilul, varianta demipensiune.
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2944

    Ce parere aveti? trimisă de: bianca - în [16.05.13 11:40:22]

    @Daniela13: Buna ziua, am vazut ca ati fost recent la hotel si as vrea sa va intreb cate ceva deoarece in august am achizitionat un sejur de 7 zile cu prietenul meu. Hotelul este recomandat si pentru tineri (cuplu fara copii) ? Am vazut ca majotitatea celor care au postat comenatarii sunt familii cu copii. Astept raspuns, va multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1641

    Daca este galagie in zonatrimisă de: Syrinx* - în [16.01.13 15:04:02]

    Buna ziua, Suntem o familie cu un copil de 2 ani si dorim sa rezervam un sejur la acest hotel pentru iunie 2013. Am auzit ca in zona exista un club foarte zgomotos - Kudos. As dori sa va intreb daca intradevar a fost galagie datorita acestui club? Si pe ce parte a hotelului ati recomanda sa fie camera?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1844

    masatrimisă de: tay77 - în [12.07.12 15:39:45]

    Am o fetita de 2 ani si as vrea sa stiu daca e proaspata mancarea . Pot sa-i dau si ei ?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1539

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Savoy Hotel
    pagină generată în 0.030609846115112 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]