Buna ziua,
Am ales sa scriu si eu acest review deoarece si eu la randul meu am tot cautat sa aflu parerea altora, si mi se pare corect ca si eu la randul meu sa imi exprim parerea mea despre acest hotel.
Nu am mai fost pe litoralul romanesc de 7 ani! In fiecare sezon estival am fost de 2 ori la mare, am ales Bulgaria, Turcia sau Grecia. De aceea am avut o mare rezerva in ceea ce priveste conditiile pe care le-as fi putut intalni in Romania.
Am facut o selectie a hotelurilor si in baza parerilor pozitive de pe acest site am decis sa alegem hotelul Savoy din Mamaia.
Spre surprinderea mea acest hotel desi este unul vechi, renovat acum cativa ani, are conditii foarte bune, putand chiar sa concureze cu unul bulgaresc de 4 stele.
Punctele forte le reprezinta amplasarea pe plaja, mancare romaneasca foarte buna si diversificata, animatia pentru copii, in fiecare seara se organizeaza spectacole pentru copii, precum si locul de joaca Domnul Girafa unde poti lasa copiii.
Camerele sunt foarte spatioase si dotate cam cu tot ceea ce are nevoie o familie care petrece cateva zile aici. Prosoapele sunt schimbate zilnic, iar lenjeria de pat la doua zile.
Piscina nu am folosit-o intru-cat hotelul e pe plaja, am vazut cativa si la piscina, majoritatea mergand pe plaja.
Pe plaja fiecare camera are inclusa o umbrela cu doua sezlonguri.
Recomand aceasta locatie cu mare incredere celor care vor sa se odihneasca!!!
Aici nu urla muzica pe plaja ca in alte zone!
Pana in centrul statiunii Mamaia sunt cam 4 km!
Trimis de alexbv78 in 29.08.13 14:58:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alexbv78); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.26217046 N, 28.61983001 E - CONFIRMATE
- Jul.2024 Nu recomand hotel Savoy Mamaia — scris în 23.07.24 de AARMANDO din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2024 Experienta dezamagitoare la Hotel Savoy — scris în 30.06.24 de Opelantara din FOCşANI - nu recomandă
- Aug.2023 Final de Aug 2023 la Savoy, Mamaia — scris în 02.09.23 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 „Românu' s-a născut proprietar” — scris în 08.09.23 de Dragos1303 din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Dezamăgire totala — scris în 21.07.23 de ux129868 din PITEşTI - nu recomandă
- Jul.2023 Savoy își pierde din strălucirea de altădată — scris în 16.07.23 de Martinas din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 O vacanta dezamagitoare, nu as mai alege acest loc inca o data (20-27 iunie 2023) — scris în 02.07.23 de Anieli din BUCURESTI - nu recomandă