REZONABIL
După lungi căutări am hotărât să ne achiziționăm un sejur la Hotel Savoy Mamaia și în special datorită faptului că este situat pe plajă și are multe programe/locuri de joacă pentru fetița noastră de 6 ani.
despre SERVICII
Serviciile au fost ok în general. Personalul foarte tânăr în special elevi de liceu dar foarte receptivi la dorințe și foarte atenți.
Aici țin să le menționez pe doamna care coordona personalul de la restaurant și pe domnișoara de la barul restaurantului. Au fost super amabile.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera ok în general. AC funcționabil, balconul cam lasa de dorit cu scaunele de plastic arse de soare. La noi unul s-a rupt și după ce am sesizat la recepție a fost imediat înlocuit.
De menționat că nu există stand pentru uscat prosoape și costume de baie. Noi am folosit balustrada balconului.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Ca și mâncare pot spune că nu este Turcia dar aveai ce mânca. Noi nu suntem foarte pretențioși dar totuși am avut destule produse la toate mesele plus dimineața iaurturi în frigidere, la prânz 2 feluri de ciorbe, deserturi, etc.
Acum să fim sinceri: câți dintre noi avem masa zilnică așa diversificată?
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Eii aici e aici... Plaja... Nu știu cu ce să încep.
Cu șezlongurile care erau grupate două câte două sub o umbrelă mare cu masuță și coș de gunoi... sau cu plaja extinsă plină de scoici (care totuși nu este vina hotelului)? Dar mai bine hai să începem cu expresia „Românu' s-a născut propietar” .
Așadar ÎN FIECARE DIMINEAȚĂ am gasit la ora 7:30 primele 3 rânduri de șezlonguri” ocupate” cu prosoape aruncate ba pe mesele dintre șezlonguri, ba pe șezlonguri și mai frumos legate cu prosopuri două câte două. Menționez că la acea oră veneau băieții care se ocupau de plajă și dădeau saltelele aferente șezlongurilor. Suntem fenomenali!!! Oamenii își puneau prosoapele de seara sau de dimineața devreme dar ce era mai frumos era că tot acei oameni veneau la ora 10-11 să își ocupe „proprietatea” .
Nu știu când ne vom mai putea civiliza și să respectam oamenii din jurul nostru dar în primul rând regulile care totuși erau scrise mari pe panoul de la intrarea pe plajă ȘEZLONGURILE NU SE REZERVA era prima regulă! Asta e... Poate nu toți care vin la acest hotel știu să citească sau nu toți știu ce înseamnă RESPECT pentru alți oameni.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Ca și distracție pot spune ca fetița noastră s-a simțit foarte bine. A avut teatru de păpuși în fiecare seară, locuri de joacă gonflabile dar și locul de joacă din interior de la etajul 1 la domnul Girafă.
Trimis de Dragos1303 in 08.09.23 18:13:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragos1303); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.26217046 N, 28.61983001 E - CONFIRMATE
@Dragos1303: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =112663&hid=769.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Jul.2024 Nu recomand hotel Savoy Mamaia — scris în 23.07.24 de AARMANDO din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2024 Experienta dezamagitoare la Hotel Savoy — scris în 30.06.24 de Opelantara din FOCşANI - nu recomandă
- Aug.2023 Final de Aug 2023 la Savoy, Mamaia — scris în 02.09.23 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Dezamăgire totala — scris în 21.07.23 de ux129868 din PITEşTI - nu recomandă
- Jul.2023 Savoy își pierde din strălucirea de altădată — scris în 16.07.23 de Martinas din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Jun.2023 O vacanta dezamagitoare, nu as mai alege acest loc inca o data (20-27 iunie 2023) — scris în 02.07.23 de Anieli din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2021 Savoy e singurul hotel care merita! — scris în 23.08.21 de Stefan Anton din BUCURESTI - RECOMANDĂ