Sejur Hurghada
Am decis să împărtășesc cu voi câteva amănunte din experiența mea în Egipt, mai exact în Hurghada.
În prima fază cand intri în aceat oraș, ai senzația că ești după război, multe case neterminate, sparte, blocuri fără geam, un fel de Ferentari din București. Nu am vrut să mă las ghidată de părerea proastă a orașului, încă speram că acolo unde voi ajunge va fi minunat.
Și am ajuns, în primă fază un loc drăguț, mare ca și dimensiune, frumos structurat. Până aici toate bune și frumoase, ajungem în camere și vedem că sunt mari, spatioase și curatele. Însă părinții mei au dat de o cameră cu pereți murdari, lenjerie care mirosea urât, pernele la fel de urât miroseau.
Am zis ca mna, poate că mâine le va schimba, dar așa au stat ei 8 zile în mini jeg.
Legat de mâncare, aveți mare mare grijă, noi am fost un grup de 10 persoane si 7 dintre noi ne-am stricat la stomac, am făcut afte!!!
Nu aș putea spune ca am murit de foame, dar nu a fost bună mâncarea, multe lucruri cu miros și gust oribil. Tu ca adult mai găsești ce să mănânci, dar cu un copil ce faci? Îl ți 7 zile pe cartofi prăjiți?!
Cand venea vorba să îți iei de băut, având în vedere că ai all inclusiv, daca vrei poți sa bei și 10 pahare, eh... nu e chiar așa, dacă cereai 2 sau 3 pahare se uitau ls tine urât și îți ziceau ceva pe limba lor.
Ajunsese să țină cont la cate șervețele folosești, păi cum adică tu resort de 5 stele, îmi ti contul cât și ce folosesc, având în vedere că am plătit la all inclusiv?
Resortul pret calitate este undeva spre 2-3 stele, revin și spun lenjerie murdară, perne care miros, farfurii ciobite și murdare, pahare și cești din plastic murdare, cu urme. Sa fim serioși, plătești niște bani la un resort de 5 stele ca sa mori de foame și să trăiești în așa condiții?
Cei care vor să ajungă acolo să aibă grijă, mai ales dacă sunt dificili cu mâncarea, bolnavi sau au copii, eu una nu recomand.
Trimis de Cătălina96 in 04.08.19 14:13:02
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cătălina96); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Cătălina96: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Apr.2022 Nu este genul meu de sejur — scris în 21.04.22 de CorinaP18 din BRAşOV - nu recomandă
- Aug.2021 NU mergeti acolo — scris în 30.08.21 de anamaria11 din HURGHADA
- Aug.2019 Vacanţă în Egipt — scris în 23.08.19 de cosmin08 din PIATRA-NEAMT
- Oct.2018 Egipt, Hurghada - o vacanţă de neuitat — scris în 14.10.18 de Carmen Ghe. din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Royal Lagun, raportul calitate pret este OK — scris în 10.10.17 de Ligia06 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Apr.2022 O vacanta teribila — scris în 18.04.22 de ux124253 din DEJ [CJ] - nu recomandă