ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 30.08.2021
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 20-30 ani
DIN: Hurghada
ÎNSCRIS: 30.08.21
STATUS: JUNIOR
DATE SEJUR
AUG-2021
DURATA: 7g nopți
Cuplu
2 ADULȚI
PREȚ SEJUR 978
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
CAM: DblStd
REGIM MASĂ AI
Raport PREȚ/CALITATE:
DEZASTRU

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
la PMM* = 35 USD
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

Royal Lagoons Aquapark Resort Hurghada5

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 10 MIN

NU mergeti acolo

TIPĂREȘTE

CAMERA:

De când intrai în cameră deja se vedea ca nu s-a mai făcut curățenie de mult timp (praf, mizerie pe jos, pe pereți, mobila zgâriată și veche, geamuri și oglinzi murdare și cu urme de degete sau palme etc), apoi dădeai de o baie jegoasă cum nu s-a mai văzut, mai ales la 5 stele cum pretindeau ei să fie, cu o cadă mizerabilă și plină de calcar și mucegai unde doar cu papuci puteai face baie, unde oricum curgea apa galbena, toaleta avea urme de urina uscata pe capac. Nu exista gel de dus, iar “șamponul și săpunul de mâini” diluate erau puse la dozator ca la băile publice și bineinteles lipicioase și murdare. Tocul ușii din lemn era mucegăit la nivel unde se îmbina cu podeaua, iar podeaua era nespălată și ne maturată peste tot (Baie, hol, camera, balcon). Lenjeriile de pat erau deja murdare și miroseau urat, pereții murdari, seif care nu prezenta niciun fel de siguranță. In camera era de asemenea un miros neplăcut. Pe balcon era o bucata mare de marmura care se ținea intr-o grinda și ne putea cădea în cap. Gândaci se găseau de asemenea mai ales seara fix pe hol la intrare în afara camerei.

Va atașez câteva poze la final.

NU EXISTA WIFI, MERGE DOAR LA RECEPTIE SI EXTREM DE INCET!

HOUSE KEEPING:

Timp de 2,3 zile persoana de la house keeping a intrat în camera, a făcut doar patul și în rest a stat și a umblat în lucrurile noastre.

Noi de la început am încercat sa fim precaute așa ca ne-am lăsat semne și am făcut poze prin camera pentru repere în caz ca ni se părea ceva mișcat, luat sau deranjat. Ne-am dat seama ca ni se umbla prin lucruri mai ales în lenjeria intimă, însă din fericire nu n s-a furat nimic de valoare deoarece le luam întotdeauna cu noi, ne având încredere în ei de la bun început. Persoana de la house keeping nu curata, nu schimba lenjeria de pat, nu schimba prosoapele, a trebuit sa ii cerem noi hârtie igienica. Văzând ca acesta doar cotrobaie am hotărât sa punem semnul de do not disturb pe clanță ușii în așa fel încât sa nu între și sa nu ne mai caute prin lucruri, ceea ce nu l-a oprit, în continuare intra în camera când eram noi plecate indiferent de acel semn, diferența era ca nu ne mai făcea patul ci doar continua sa cotrobaie peste tot.

Si-a permis sa umble și în bagaj cu cifru pe care l-a descifrat fără problema, unde ne lăsăm acte și alte obiecte pe care nu le puteam lua cu noi, precum și lenjeria intimă. De asemenea a și uitat sa închidă usa după el, nu era nici subtil.

RESTAURANT, MANCARE SI BAUTURA:

Mâncarea nu era deloc diversificata, cel mai probabil fără exagerări și stricata, amândouă am făcut enterocolita.

Mâncarea nu avea gust, era scârboasă și ca textura și imposibil de mâncat, de multe ori mâncărurile erau semi crude, și repet nu era fillet mignon sau ceca de genu, însă mâncam sa nu murim de foame.

Apa era cu portia, primeam doua sticle la 0.5 l zilnic și la restaurant apa (nu se știa de unde venea, sucul (praf cu apa) și alte băuturi se dădeau la un pahar de plastic de unica folosință puțin mai mare ca cel de shot. Tot ce însemna farfurii, castroane, pahare, tacâmuri nu erau spălate cum trebuie, se vedea pe ele ca au fost clătite cu apa și atât.

PISCINA:

Piscina era plina de nisip și de mizerie și pungi de plastic pe care le-am scos noi cu mana noastră. A fost curățata o singura data în acea săptămână pe care am petrecut-o la resort. Barurile de la și lânga piscină oferau sucuri și băuturi calde tot așa în pahar puțin mai mare ca cel de shot, iar multe baruri listate erau defapt închise. Dacă indrazneai sa mai vrei un “pahar” ei se uitau și urat. De asemenea nu se serveau snacksuri sau mâncare între mese așa cum se spunea ca ar face. Pe turiști ii dădea afara din piscina la ora 17:00, însă pe cei arabi ii mai lasă pana pe la minim ora 19:00.

ANGAJATI: sunt multe de zis

Gradinarii:

NU ne lăsau în pace nici sa stam pe balcon sa fumam o tigara si sa bem cafeaua de dimineață sau orice, stăteau și se holbau non stop la noi, zâmbeau și spuneau lucruri în araba, se strangeau mai multi etc, iar la piscina dacă stăteam în costum de baie se ascundeau după tufișuri/copaci, ne fluierau, pupau, și apoi se ascundeau iar sa se atingă în părți intime…. Iar cei care lucrau la piscina se băgau non stop în seama tot în moduri dubioase și nu mai voiau sa plece de nici acolo nu ne puteam relaxa. Seara tot așa făceau, dacă stăteam cu picioarele în apa, ei și alți angajați se ascundeau foarte subtil sa ne “spioneze” și sa fluiere, și tot așa.

Cei de la restaurant:

Și ei se holbau (vreau sa se înțeleagă ca ne priveau foarte dubios toți angajații acestui resort și insistent pentru mult timp, nu era o simpla privire nevinovata), ne fluierau, nu ne lăsau în pace, ne întrebau cu o privire perversa care este numărul camerei noastre, se strângeau în grup se se holbeze și făceau gesturi din mâini și corp indecente, trimiteau pupici, încercau sa ne și atingă, etc

Bacsis:

Ni se cerea bascii pentru un serviciu decent ca de exemplu băutură rece, pentru a mi se deschide ușa de către un angajat care bloca usa care spală geamurile, ca m-a “ajutat” sa mut un scaun defapt sa îl pun jos la masa ca mutat era deja de mine, ca au dus bagajele în camera, noi cerând sa le ducem oricum singure

Pericole:

Intr-o seara ni s-a apăsat insistent pe clanță, și nu se putea spune ca au greșit camera deoarece era singura pe partea stânga de la parter, iar în dreapta noastră o alta familiei de romani care și ei au fost de asemenea foarte dezamăgiți.

Un grădinar se uita la noi prin ventilație și râdea când l-am prins.

Inr-o seara pe la 3 dimineața s-a auzit cum cineva încerca sa între la noi în camera, ca tot încerca sa bage cardul și se auzea, iar mai apoi umbla la panoul de electricitate de tot stingea și aprindea în continuu lumina, iar la 30 mins distanta au fost mari pene de curent care au ținut ore bune și au continuat încă 2 seri, aceste pane erau foarte zgomotoase de trezeau și cel mai adormit turist.

Toaleta:

In zona de lobby de langa receptie exista o toaleta, de asemenea și acolo a încercat un bărbat sa între peste mine și când am pus nu, radea și spunea ceva în araba.

Entertaining:

Unul dintre oamenii de la “spectacol” am pus ghilimele deoarece ere același spectacol pentru copii care dura de la 20:30-23:00 seara, infernal de zgomotos de se auzea și cu ușile închise de la balcon. Acesta și-a permis sa ne cheme la spectacol iar când am refuzat a spus “Don’t worry i see where you go and we will have a party in my pants girls” …...

Dacă va întrebați dece nu am raportat aceste lucruri, pai am asistat la un incident foarte urat în care o femeie rusoaica a fost pipaita și scuipata de fata cu noi chiar de angajații resortului acesta de 5 stele (pe site la ei scrie 5 stele). Doamna cum era și normal s-a enervat foarte tare și striga ce a pățit la piscina, iar angajații hotelului au venit în grup mare (de la receptie, securitate, resturant bar, chiar și turiști arabi) și au tras de ea înăuntru și în fata receptiei chiar, de fata cu toată lumea au început sa o împingă, scuipe, tragă de par, pocneasca, sa tipe la ea etc.

Am depus plângere la final, le-am spus și de incidentul cu doamna din Rusia, iar ei spuneai ca este un alt caz izolat, ca doamna voia sa între în bikini în restaurant și ca era sub influenta alcoolului, cea ce nu este real pentru ca am asistat la tot. Am încercat sa vorbim și cu doamna care era planșă, si cu un copilaș, Menționez ca acest incident s-a petrecut în jur de ora 13:00. Din acel moment ne-am pierdut toata Increderea în oricine din acel hotel, și erau de asemenea cu toții libidinosi, și tin minte cum râdeau în fata altor oameni când le veneau cu probleme.

Politistii imbracati in uniforma militara, cu arme ak47 și mitraliere cu scut de asemenea fluierau după noi și nu am avut încredere nici în ei va dați seama. Iar la autoritati nu raspundea nimeni, deci eram condamnate sa nu adormim seara și sa ne fie frica pentru viața noastră.

Ne puteam aștepta ca pe strada sa nu fie ok, insa nu ne așteptam la asemenea experiență în resort de 5 stele!

Intelegem o conduita prietenoasa de hospitalitate, insa nu a fost cazul, iar noi nu eram nici machiate nici îmbrăcate într-un anumit fel, însă nici dacă eram nu era o scuza.

Ghidul de la agenția cu care am plecat se simțea foarte ofensat când îl întrebăm de locuri “sigure’’ ale orașului și sincer îl interesa doar sa ii cumpărăm excursiile.

Excursia de la hotel a fost cu mult mai scumpa ca în alte locuri, însă noi am spus ca măcar așa putem sa fim în siguranță însă iar ne-am înșelat.

Angajații de asemenea au părut ok la început, însă la scurt timp au devenit de asemena și ei ca cei de la resort (întrebari indecente, afirmari indecente, încercau se ne ia în brațe, unul insista sa mergem cu el sa facem poze pe insula și se comporta dubios sub apa și tot așa….

Iar la final după o excursie de 53 $ au avut tupeul sa mai insiste sa li se dea și bacșiș, iar atunci când nu primeau înjurau de numai puteau în araba.

De asemenea nu am avut de ales și a trebuit sa achitam și pozele făcute de “fotograf” , evident tot negociind și și făcând manevre.

La final am facut o reclamație pe care ne-au pus sa o și scriem pe o foaie, și șeful mare al hotelului ne-a spus ca el o sa ceara sa primim banii înapoi doar ca prin agenție. nu direct de la hotel, pentru ca el primește banii în 3-4 luni de la agenții în general.

Probabil sunt și mai multe de spus însă ce am scris acum este cel mai important.


[fb]
---
Trimis de anamaria11 in 30.08.21 20:16:21
Validat / Publicat: 31.08.21 00:12:05
VIZUALIZĂRI: 2375INFO ADIȚIONALE
 • Alte destinații turistice prin care a fost: retretg
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
20 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anamaria11); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 mizerie pe gresie
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 7200 PMA (din 8 voturi)
 • AŢI PUTEA rezerva o cameră aici, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 35.00 USD pe cameră
 • INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review

  20 ecouri scrise, până acum

  webmaster45 [31.08.21 00:10:29] »

  @ux122309: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

  Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

  ===

  Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 05110&hid=22400.

  Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

  ===

  Conform politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari „zero peste tot” sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate așteptată.

  Dacă dorește, autorul poate reveni asupra evaluărilor, încercând să fie mai obiectiv — fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (dacă timpul alocat editării a expirat)

  --

  „Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux122309 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici

  nrs † [31.08.21 07:56:01] »

  eu cred ca ati fost primele doamne care ati pus piciorul pe acolo

  rowger [31.08.21 08:26:42] »

  Este revoltător ce am citit. Se pare că în acest loc este scăpată de sub control cultura lor conform căreia femeile neînsoțite sunt "la liber". Imi aduc aminte ce au pățit unele jurnaliste în piața Tahrir din Cairo când relatau despre protestele din 2013.

  https://en. wikipedia.org/wiki/Mass_sexual_assault_in_Egypt

  Sunt bărbat dar nu voi călătări niciodată într-o țară din lumea a 3-a sau musulmană, nici măcar Turcia, indiferent de ce obiective aș rata. Lumea e destul de mare și are multe de oferit și fără ei.

  adrianaglogoscris / TELEFON [31.08.21 10:16:26] »

  @ux122309: E cam infiorator ce ai descris tu aici. Multi au scris despre hartuieli, despre bacsisuri nejustificate, dar asa, cum ati patit voi, nu prea am citit.

  Avem si noi in plan o excursie in Egipt, in octombrie.

  Dar eu nu im fac griji, nu o sa ma fluiere nimeni pe acolo.

  Stii de ce? Din cauza celor 64 de ani ai mei!

  De, avantajul seniorilor, versus celor de 20-30 de ani!

  Asta ca sa faci un pic de haz de necaz!

  Excursii minunate pe viitor iti doresc!

  anamaria11 [31.08.21 16:50:39] »

  @webmaster45: am reusit acum sa adaug cateva poze

  iulianic [31.08.21 17:00:33] »

  @ux122309:

  Am fost și eu în câteva țări cu o cultură diferită de cea europeană, ca să nu zic de cea românească, dar nu mi s-a întâmplat nimic din cele ce scrii. Este chiar revoltător ceea ce relatezi în articolul tău. Este adevărat că diferă clasificarea hotelurilor din Egipt față de cea din Europa. Mici probleme legate de curățenie am sesizat și eu (care sunt foarte cârcotașă din acest punct de vedere). Comportamentul personalului însă, mai ales la un hotel care – chipurile – se respectă, nu poate face rabat de la bunele maniere. Hărțuire, cotrobăit prin lucruri? De neadmis!

  moglyscris / TELEFON [31.08.21 17:22:44] »

  @iulianic: Nu trebuie sa crezi tot ce citesti, adevarul lui x nu coincide aproape niciodata cu adevarul lui y, depinde pe cine asculti, fiecare percepe lucrurile si faptele in felul lui, dupa propria pricepere si interpretare, iar adevarul absolut nu exista, e doar o utopie! No, zic si eu asa, imi dau cu parerea, acum nici pe mine nu trebuie, sa ma crezi in totalitate 🤣Vacante frumoase! 🥰😘

  anamaria11 [31.08.21 19:29:49] »

  @mogly:

  Eu spun ce am trait pe pielea mea, poate la alt hotel este mai ok, cel putin cu curatenia...

  Bonus este sa fii barbat

  iulianic [31.08.21 19:56:35] »

  @mogly: Nu, nu cred chiar tot ceea ce citesc. Cred ceea ce am văzut cu ochii mei și am trăit eu însămi în Egipt. Am avut însă răbdarea și curiozitatea să citesc articolul noii noastre colege. M-am mirat și chiar am fost intrigată cum de i s-au întâmplat ei chiar toate relele care se pot întâmpla într-un hotel.

  Mulțumesc pentru urări! Vacanțe frumoase și ție!

  iulianic [31.08.21 20:00:22] »

  @ux122309:

  De ce nu-ți schimbi userul cu unul mai uman? Și @ux122308 cu care semnezi articolul despre excursiile pe care le-ai făcut în Egipt este tot al tău, nu-i așa?

  webmaster26 [31.08.21 20:20:11] »

  @iulianic:

  @ux122309 : De ce nu-ți schimbi userul cu unul mai uman?

  L-a schimbat in anamaria11

  Și @ux122308 cu care semnezi articolul despre excursiile pe care le-ai făcut în Egipt este tot al tău, nu-i așa?

  NU!

  moglyscris / TELEFON [31.08.21 20:39:21] »

  @anamaria11: Da, Anamaria, te cred si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, mai ales ca in vacanta te duci sa te relaxezi, nu sa te indispui. Am mai citit recenzii despre acest hotel, cam toate negative si am inteles ca tot personalul era masculin, pe acolo.

  Ce voiam eu sa spun despre perceptie si adevar e altceva, uite imi amintesc de vacantele familiei mele la Roma. Plin de africani, care doreau sa iti vanda bratari si altele, pe sotul meu l- au innebunit, il prindeau de mana efectiv si cu mottoul lor, de unde esti si uite alb/ negru, adica iti aratau mana ta alba si a lor neagra, nu iti mai dadeau drumul. Asa faceau cu toti barbatii care treceau pe acolo, unii erau disperati (asa ca sotul meu🤣 si nu stiau cum sa reactioneze), unii enervati, altii se distrau, altii stateau de vorba mai mult cu ei, altii savurau momentul si nu pareau a fi deranjati ca erau atinsi si efectiv retinuti.

  Ei aici intervine diferenta de mentalitate si perceptie, africani trasau limita la a prinde de mana doar barbatii, am observat ca niciodata nu atingeau femeile, acolo simteau ei ca e limita peste care nu e voie sa treci, in schimb le parea normal sa prinda mana unuia de acelasi sex cu ei. Iar cei atinsi reactionau si ei diferit, unora li se parea ok, in schimb ce altii erau vizibil deranjati, depinde unde era trasata acea limita a fiecaruia si cum interpreta fiecare situatia creata.

  Imi dau seama ca tu te- ai simtit total inconfortabil la hotel, in timp ce personalului de acolo le parea totul normal si in regula, de vreme ce chiar pareau amuzati cand erau prinsi ca se uitau la voi.

  Hai ca filosof rau, am fost azi🤣! Vacante mai frumoase iti doresc si bun venit pe AFA! 🥰

  iulianic [31.08.21 20:49:16] »

  @webmaster26: Mulțumesc! Nu mai am întrebări.

  Nedumerirea mea pornea de la faptul că și @ux122308 își începea articolul amintind tot despre o hărțuire. Să sperăm că nu ăsta este Egiptul actual.

  m liviuscris / TELEFON [31.08.21 21:53:03] »

  @rowger: Nu poți compara Turcia cu ce am vazut aici niciodată. Am fost în zeci de hoteluri în Turcia de la 3 sa 5 stele... Asa ceva nu am văzut niciodată!

  Ospitalitatea turcilor cred ca este peste tot ce oferă lumea...

  webmaster45 [31.08.21 23:17:48] »

  Mulțumiri pentru schimbarea username.

  nicole33 [01.09.21 06:35:26] »

  @rowger:

  Sunt bărbat dar nu voi călătări niciodată într-o țară din lumea a 3-a sau musulmană, nici măcar Turcia, indiferent de ce obiective aș rata. Lumea e destul de mare și are multe de oferit și fără ei.

  Fără supărare, dar nu cred că o experienţă relativ singulară, categoric neplăcută, poate conduce la generalizări la nivel de ţară sau de grup de ţări.

  În Turcia am călătorit de foarte multe ori, chiar acum pregătindu-mă pentru a nu ştiu câta vacanţă turcească, iar în ultimii ani am încercat mai multe vacanţe tocmai în ţările pe care tu doreşti să le eviţi. Într-adevăr, oamenii au o mentalitate diferită de a noastră, au o altă cultură, dar asta nu înseamnă că femeile nu ar fi în siguranţă sau că sunt hărţuite non stop. Din propria experienţă îţi spun că nu este dracul atât de negru pe cât crezi.

  nicole33 [01.09.21 06:43:44] »

  @iulianic:

  Nedumerirea mea pornea de la faptul că și @ux122308 își începea articolul amintind tot despre o hărțuire. Să sperăm că nu ăsta este Egiptul actual.

  Nici eu nu cred că poate fi vreo legătură între cele două noi colege de sait.

  UX122308 se referea cel mai probabil la "hărţuirea" vânzătorilor din Egipt, iar faptul că aceştia sunt extrem de agasanţi este binecunoscut tuturor celor care au vizitat această ţară. Situaţia este similară sau poate mai rea în Maroc, de exemplu.

  Dar de aici până la neplăcerile de tot soiul întâlnite în cadrul unui resort, povestite de către autoarea prezentului articol, este cale foarte lungă. Am vizitat Egiptul de patru ori până acum, cel mai recent în luna mai anul curent, şi niciodată nu am întâlnit asemenea comportamente. Nu contest faptul că se poate întâmpla aşa ceva, dar mi se pare că aici s-au adunat cam multe, prea multe.

  rowger [01.09.21 06:45:32] »

  @m liviu: Am scris și eu sub impuls după ce am citit acest articol. Despre Turcia, intr-adevar recunosc ca am citit aici multe review-uri pozitive despre resorturi de 5*. Dar o experiență precum bazarul din Istanbul ar fi un coșmar pentru un introvertit ca mine :|

  @mogli: La Roma am fost și eu acum 4 ani și m-au deranjat și pe mine africanii sau asiaticii care te asaltează cu selfie-stick-uri sau sticle de apă rece. Totuși nu a pus niciunul mâna pe mine că i-aș fi arătat imediat că am făcut judo

  soacramea13scris / TELEFON [01.09.21 17:49:53] »

  Bună

  Îmi poți trimite în particular numele agenției?

  Mi se pare de neconceput că nu te au ajutat

  lucy [06.09.21 01:54:53] »

  @m liviu: Mare dreptate aveti. Niciodata in Turcia nu m-am simtit hartuita, cotrobaita prin bagaje, urmarita etc. Indiferent ca a fost vorba de hotel all inclusive sau de vreun hotel dintr-un oras din Turcia. Din contra...Pe unde am fost ne-am simtit bine, respectati si rasfatati si intotdeauna am primit mult mai mult decat ne-am fi asteptat. Tocmai de aceea vizitam Turcia ori de cate ori este posibi. Ne aduce relaxare, bucurie, normalitate

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  adrianaglogo, anamaria11, iulianic, lucy, m liviu, mogly, rowger, soacramea13
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior

  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  pagină generată în 0.0675661563873 sec
  ecranul dvs: 1 x 1