Roma Hotel3 / MENIU
Doar daca nu mai aveti optiuni de cazare in Timisoara.
In trecere prin Timisoara ne-am cazat la acest "hotel" fara sa verificam review-urile si ne-am luat-o.
Siteul arata ok si am facut rezervare prin telefon. Cand am ajuns acolo ne-au zis ca, camera este pe colt si este un pic frig in ea. Am zis asta e...
Am ajuns sus si:
Camerele sunt mici, totul este inghesuit.
Wireless aveai doar daca ieseai pe scara...
La baie, apa calda era rece. Am lasat apa sa curga jumatate de ora si nimic... receptia zicea ca este apa calda...
Caloriferul mergea, dar camera fiind pe colt si cu gerul de pe vremea aia, nu se baga de seama nici un strop de caldura radianta in camera.
Am incercat sa pornim aerul conditionat dar nu gaseam telecomanda - unul din fostii vizitatori plecase cu ea... Intr-un final am reusit sa-l pornim pe manual, dar nici el nu baga caldura.
Am trecut noaptea facand frigul, inveliti doar intr-o patura de campanie si un cearceaf.
Prizele sunt inutilizabile daca stecherul de la laptop e cu cap rotund.
Fetele de la receptie - plictisite la maaaaxim. Parca eram o tara ospitaliera...
Nu ne-am riscat la mic dejun (se platea separat de camera).
Hotelul este mai mult un Hostel, care nu isi merita banii.
Trimis de Cosmin Sbarcea in 12.03.12 11:38:00
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Cosmin Sbarcea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2018 Hotel mizerabil — scris în 19.09.18 de costelgorie din BACAU
- Aug.2011 Retineti si evitati! — scris în 12.08.11 de cippriaan din BUCURESTI - nu recomandă
- Feb.2010 Un hotel destul de bun in Complexul Studentesc — scris în 08.02.10 de presario din ORADEA - RECOMANDĂ