Trauma trăită la hotel Rina Sinaia
![](/images/printer_off_32.png)
Buna seara, ma numesc H. Petrica Tiberiu din Constanta, am făcut rezervare la hotel Rina Sinaia pe booking,
cam mic patul pentru doi Adulți și un copil,
in rest toate bune pana la ora 2 noaptea când ne-am trezit speriați datorită unor bețivi ordinari cu doua mimoze după ei care zi erau într-un hal fără de hal in camera alăturată, înjurau, se auzea perfect, ne despărțea o use,
aici și vina hotelului ca așa ceva nu se face nu ai intimitate deloc,
după ce sau calmat bețivii Drogați, au dat drumul la taraf și au inceput sa facă tot felul de acte sexuale de se auzea ca și in camera,
ne-am speriat am strâns bagajele și la ora 3 dimineata am plecat spre Constanta,
personalul de la Recepție ne-au spus ca de ce nu i-am anunțat
doar ca și ei sa numai lase sa între tot felul de ordinari ca pot devenii foarte periculoși,
cu părere de rau dar acele camere nu pot fi despărțire printr-o use!!!
am stat la camera 522, iar golanii erau la 523, respectiv...
îmi pare rau ca trebuie sa fac aceste mențiuni dar am rămas cu o trauma atat noi Adulții cât și copilul!
sa speram ca veți schimba ceva și veți tine cont data viitoare ca e tare trist????☹️????...
Trimis de Petrica1000 in 29.12.18 17:59:08
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Petrica1000); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Petrica1000: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Feb.2024 O experienta minunata — scris în 22.02.24 de Flo66 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Hotel Sinaia 4* — scris în 28.06.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Neserioși [...] — scris în 11.06.23 de HSinaiaOrdinar din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2023 Review hotel Rina Sinaia / iunie 2023 — scris în 10.06.23 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2023 Relaxare la Sinaia — scris în 25.12.23 de Dida2017 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Prima vacanță la munte cu părinții — scris în 05.01.23 de Monica Viorica din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2022 Hotel de evitat — scris în 01.05.22 de ux124410 din BUCUREșTI - nu recomandă