- notele conţinute SUNT luate în calculul mediei
- [mini]Articolul NU ESTE anunţat în lista "Cele mai recente impresii" din prima pagină
- [mini]Articolul NU ESTE inclus în lista "Impresii din sejurul la Rina Sinaia Hotel"
- [mini]Articolul este inclus, în schimb, în miniLista EVALUĂRI, accesibilă la sfârşitul listei "Impresii din [Rina Sinaia Hotel]" (se deschide prin click pe acel link)
Toata Stima
Salut echipa Rina Sinaia si apreciez review-ul lui PAPONE.
Da, daca te uiti din unele directii, este cum spune Papone. DAR nimeni nu este perfect, nici macar el... Papone... adica, zic eu, daca ne-am bucura de faptul ca am reusit sa fugim de stresul cotidian, de faptul ca gasim o cazare decenta si o masa la care doar ne asezam... ca reusim sa rupem rutina... ca ne regasim ca oameni, familii, priteni, etc... ca uitam!!! lipsurile pe care le reprosam altora, ca ne uitam in nota de plata... care este mai mare acasa!!!...
Da, Papone are dreptate... pana la un moment dat... pe care il hotaraste fiecare dintre noi...
Eu merg... cu bucurie si implinire... ca am reusit... inca odata sa... SCAP de rutina si de mine... sa nu mai caut perfectiune unde eu nu sunt... sa ma primesc si sa ma bucur... de orice... de noi, de oameni, de locuri...
Trimis de ecos2000 in 26.01.15 21:41:19
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA. A mai fost în/la: Brasov, Sinaia, Sibiu, Mehedinti, Covasna, Buzau, etc.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ecos2000); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@rentea - dar iti dai seama cat am sughitat eu?
m-a mirat atat de tare incat am intrat sa recitesc cele scrise de mine despre hotel...
@papone - da, adevarul este ca te pomeneste individul de parca esti centrul universului lui... uite, vezi de unde apar admiratorii? ... de unde nu te astepti!!!
Sincer, acum fara gluma, poate ar trebui facut la sfarsit de an un top cu cele mai hazlii review-uri, bineinteles scrise involuntar, cred ca acesta este foarte greu de detronat.
Nu stiu cum sa fac sa invit mai multi oameni sa il citeasca, e atat de amuzant , daca nu ar fi trist. E cam evident ca omul are probleme...Poate doar tu, PAPONE, ~Almighty~, sa il scoti din dilemele astea existentiale pe care le are
s-a gasit un prieten care mi-a facut cadou acest fabulos review. numai ca nu stiu din care directii sa ma uit... ca, deocamdata, pina o da strabismul peste ochii mei, nu pot sa ma uit decit dintr-una... si anume... din fata!
cine ma lumineaza?
Abordarea metafizica sugerata de autor, in contradictie cu dialectica comuna regasita la majoritatea celorlalti scriitori prezenti pe acest site, aduce un plus de vigoare, credibilitate si autenticitate dezbaterilor turistice actuale. Regasirea, pierderea si, din nou, reprimirea sinelui in matca ancestrala a ego-ului, reflecta intr-un mod magistral lupta permanenta a turistului roman cu propriile-i angoase si prejudecati.
Bravo, maestre, abia astept continuarea ciclului ''Toata stima''!
@Flaviu - Doamne, il citesc si il recitesc... nu ma pot opri. E fabulos!!! Mi-a facut ziua mai frumoasa, imi pare rau ca nu i-am dat maximul de puncte...
Si, da, te rugam din inima @ecos2000, mai scrie, mai scrie, sa nu te opresti la aceste doua capodopere, vrem mai mult!!!
@Flaviu - Flaviu, ai dat-o din putzul gandirii!!
Dar ai uitat-o p-aia cu "sinergia faptelor" :-)
@cristina65 - Ai dreptate. M-am gandit ca trebuie sa fiu on-topic cu review-ul.
@adri-nico - mai are unul la hotelul tantzi din sinaia. a fost insa mult mai putin inspirat acolo
@rentea - se poate si mult mai putin? voi vreti sa imi stricati seara?
@rentea - My friend, daca review-ul meu l-a marcat pe om, cred ca a fost doar o intalnire ancestrala a lui cu niste randuri scrise de mine la modul cel mai serios (sau nu), dar macar sincere despe un hotel.
Eu i-as multumi omului pentru reclama, dar sincer spun ca asa ceva nu mi-as fi dorit si nu vreau sa mai vad vreodata (am vazut chestia asta postata si nu am vrut sa comentez pana nu s-a bagat vreun user serios cu un ecou). Iar despre invitat a il citi mai multi oameni, eu personal il voi posta maine pe FB, cu linkul de rigoare.
@Flaviu - "Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeaza meandrele concretului" - pentru cei ce recunosc citatul sau limba de lemn a autorului, scuze!
@papone - Salut si multumesc tuturor.
Cum spunea Flavius " lupta permanenta a turistului roman cu propriile-i angoase si prejudecati ".
Pentru ca TURISTUL UITA VACANTA si devine critic si carcotas. inainte si dupa... din pacate.
DAR nu toti... din fericire.
Stima.
- Feb.2024 O experienta minunata — scris în 22.02.24 de Flo66 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Hotel Sinaia 4* — scris în 28.06.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Neserioși [...] — scris în 11.06.23 de HSinaiaOrdinar din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2023 Review hotel Rina Sinaia / iunie 2023 — scris în 10.06.23 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2023 Relaxare la Sinaia — scris în 25.12.23 de Dida2017 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Prima vacanță la munte cu părinții — scris în 05.01.23 de Monica Viorica din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2022 Hotel de evitat — scris în 01.05.22 de ux124410 din BUCUREșTI - nu recomandă