Mergem de 2 ori pe an la acest hotel de pe Valea Prahovei. De Pasti si de Craciun. La inceput... simpla intamplare si faptul ca este aproximativ la 2 ore de Bucuresti. Atat cat sa nu se plictiseasca copilul in masina. Asta se intampla de 3 ani.
Etajele 3-4 sunt renovate recent la standard de 4 stele, o lenjerie impecabila cu pilote din puf de gasca, o nebunie! Nu m-am simtit din pct. de vedere al igienei in nici un alt hotel mai la mine acasa.
Acum circa un an si jumatate, holul hotelului a fost renovat si redecorat. Grena cu negru... si vaze argintii enorme. Efect vizual, si-un confort la concurenta cu hoteluri de 4-5 stele din orice colt al lumii.
Un personal binevoitor, profesionisti adevarati. Mesele festive... cu-n program artistic de nota 10. Invitati de marca... Nico, Aurel Moldoveanu, sotii Rednic, trupa de cabaret care ''incalzeste'' atmosfera cu invitatii la dans.
Hotelul are si piscina, sauna si sala se fitness. Asa ca poti imbina drumetiile... diversele activitati din exterior cu un program de intretinere corporala. Copilul meu... aici a invatat sa inoate.
Restaurantul are formatie bine instruita si raportul calitate pret a meselor este unul foarte bun. Va recomand un pastav...
Dupa prima experienta... intotdeauna am adus cu noi, prieteni, rude... Recomand din toata inima acest hotel ospitalier!
Trimis de cassandra* in 25.07.11 10:40:33
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cassandra*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Feb.2024 O experienta minunata — scris în 22.02.24 de Flo66 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Hotel Sinaia 4* — scris în 28.06.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Neserioși [...] — scris în 11.06.23 de HSinaiaOrdinar din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2023 Review hotel Rina Sinaia / iunie 2023 — scris în 10.06.23 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2023 Relaxare la Sinaia — scris în 25.12.23 de Dida2017 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Prima vacanță la munte cu părinții — scris în 05.01.23 de Monica Viorica din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2022 Hotel de evitat — scris în 01.05.22 de ux124410 din BUCUREșTI - nu recomandă