EXCELENT
Am folosit acest site si cateva impresii ale unor cunoscuti in alegerea hotelui. Am facut rezervarea telefonic pt 3 nopti pe timpul vacantei fiului. Discutie telefonica foarte agreabila. Am rezervat o camera renovata caci mi se spusese ca in restul este neplacut, dar nu pot sa confirm caci nu am verificat. Am beneficiat de parcarea hotelului, gratuit, care, atentie, poate fi neincapatoare. Prin email am raspuns ca doresc chek in rapid. Am platit pt acest lucru 50 lei suplimentar.
La receptie, foarte amabila doamna ne-a cazat la 10:30 fara sa asteptam si in plus am beneficiat de camera cu balcon fara costuri suplimentare. Cadou: o sticla de vin si un desert, cand am mancat cina la restaurantul hotelului.
Camera acceptabila ca dimensiuni, dotata cu o cana fierbator, plicuri de ness, ceai, zahar. A incaput si un pat suplimentar (80 lei/zi). Curatenie corespunzatoare. Pat confortabil, asternuturi impecabile. Personalul care se ocupa de curatenie este serios. Spatiile comune sunt foarte curate.
Micul dejun foarte variat. Personalul se straduieste sa reimprospateze rapid preparatele. Fiind vacanta pt copii era un grad ridicat de ocupare, fapt care conducea la o aglomeratie dupa ora 8:30, dar fara sa suferi de lipsa preparatelor. Un pic de rabdare trebuia pt a gasi o masa libera. Am servit cina la restaurantul hotelului. Nu foarte multe feluri dar curat preparate. Preturile nu sunt dintre cele mici, dar suportabile pt cine isi permite cazarea aici. Servire rapida. Personal serios.
Din nefericire, fiind raciti un pic, nu am mers la piscina, deci nu pot aprecia. Am inteles ca era cam inghesuiala. Nostim cand in lift, noi eram in pofoaice iar altii in halate si papuci. :)
O minivacanta frumoasa. Recomandam hotelul.
Trimis de Flo66 in 22.02.24 18:45:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA. A mai fost în/la: Pensiuni particulare, L a Kuib. Chiar si la acest hotel inainte de 1989.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Flo66); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bun revenit pe site, cu impresii
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 113931&hid=1004.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Foarte fain. Imi aduc aminte cand am fost la Hotel Sinaia, in urma cu... mai bine de 20 de ani, impreuna cu parintii mei, folosind bilete de la sindicat... ce vremuri!
Votat cu drag.
@⭐ValentinB_88⭐: Frumoase vorbe, însă zic și eu ca musiu' WebmasterX și citez aci o butadă binecunoscută:” o poză face cât 1000 de vorbe” .
În rest succes în postările pe AFA:
Să auzim de bine!
- Jun.2023 Hotel Sinaia 4* — scris în 28.06.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Neserioși [...] — scris în 11.06.23 de HSinaiaOrdinar din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2023 Review hotel Rina Sinaia / iunie 2023 — scris în 10.06.23 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2023 Relaxare la Sinaia — scris în 25.12.23 de Dida2017 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Prima vacanță la munte cu părinții — scris în 05.01.23 de Monica Viorica din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2022 Hotel de evitat — scris în 01.05.22 de ux124410 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2022 Un hotel foarte bun — scris în 08.05.22 de geta10 din ARAD - RECOMANDĂ