EXCELENT
În perioada 21-23 mai 2023 am fost la Sinaia. Am ales să mergem cu trenul din București pentru a evita traficul de pe Valea Prahovei. Ne-am cazat la Hotel Sinaia. Am plătit cu vouchere de vacanță.
Hotelul Sinaia beneficiază de o poziţie centrală, chiar lângă Parcul Dimitrie Ghica, pe strada comercială principală. Hotelul este foarte frumos, primitor si decorat cu gust. Am primit o cameră la etajul 6, cu vedere la munte. Ne-au dat și căldură, chiar dacă era luna mai. Micul dejun bufet, inclus în prețul camerei, a fost foarte bogat și diversificat.
Ne-am bucurat și de zona Spa, ne-am bălăcit în piscină, ne-am încălzit la saunele umedă și uscată.
Am servit cina la restaurantul hotelului și am primit o sticlă de vin din partea casei. A fost un sejur relaxant.
Trimis de Dida2017 in 25.12.23 21:59:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dida2017); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 113574&hid=1004.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Feb.2024 O experienta minunata — scris în 22.02.24 de Flo66 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Hotel Sinaia 4* — scris în 28.06.23 de nelu73 din AGNITA SIBIU - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Neserioși [...] — scris în 11.06.23 de HSinaiaOrdinar din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2023 Review hotel Rina Sinaia / iunie 2023 — scris în 10.06.23 de AlexandruA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Prima vacanță la munte cu părinții — scris în 05.01.23 de Monica Viorica din BUCUREșTI - nu recomandă
- May.2022 Hotel de evitat — scris în 01.05.22 de ux124410 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2022 Un hotel foarte bun — scris în 08.05.22 de geta10 din ARAD - RECOMANDĂ