Acest hotel nu isi merita cele 3 stele.
Curățenia lasă de dorit: praful este de 2 degete peste tot, pânzele de păianjeni sunt la ele acasa, prosoapele pline de par si imbacsite, în baie cred ca nu s-a mai făcut curat de saptamani bune pentru ca pe sapuniera era praf si urme de sapun, pe chiuvetă urme de pasta de dinti de la alti turiști, pe podea era par si mizerie, cabina de duș avea zoaie pe geam, caloriferul nu functiona. Dar cel mai groaznic si scarbos a fost faptul că atunci când am dat pilota la o parte de pe pat, am gasit 1 smoc de par.
Am făcut duș cu apa calaie, aproape rece, iar explicația lor a fost ca au un grup de bulgari care s-au intors din oras si fac baie TOTI odată.
Jalnic a fost si micul dejun: noi am fost pe la 9:30 si nu mai aveam ce sa mâncăm, espressorul de cafea era mizerabil, iar ca si cesti de cafea aveau din cele cu flori cum primesti la pomeni, de toate felurile si mărimile care, desigur, erau mizerabile. Singurul lucru care mi-a placut a fost cafeaua.
Bine ca am stat doar o noapte ca poate daca stăteam mai multe, ma apuca depresia. Acest hotel este de evitat.
Trimis de Ioana av in 17.02.20 21:58:35
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ioana av); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Ioana av: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Feb.2012 Hotel Regina – începutul declinului — scris în 15.02.12 de Larissa din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2009 Un hotel elegant — scris în 18.01.11 de a_raluk din CRAIOVA - RECOMANDĂ