Hotelul Regina este situat la iesirea din statiune, la strada principala, cand mergi in directia Busteni, imediat ce treci de zona Peles. Parcarea este micuta, vis-a-vis de intrarea in hotel.
Camerele sunt spatioase, frumos mobilate incadrandu-se perfect in cele 3 stele ale hotelului. Baia este draguta, mi-au atras atentia accesoriile din fier forjat auriu. Noi am ales o camera la mansarda, aceste camere au un geam interesant pe tavanul camerei. Paturi twin foooarte mari!!!
Restaurantul ne-a impresionat prin calitatea preparatelor, servire si varietate. Incercati ficateii in bacon cu sos de vin, deliciosi!
In restaurant au scaune inalte speciale pentru copii.
Hotelul are si sauna, insa noi personal nu am incercat-o.
Internetul wireless merge destul de bine.
Un hotel curat, elegant pe care il recomand cu toata increderea celor care ajung in Sinaia!
Trimis de a_raluk in 18.01.11 11:52:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (a_raluk); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Feb.2020 Ioana — scris în 17.02.20 de Ioana av din URLETA [PH] - nu recomandă
- Feb.2012 Hotel Regina – începutul declinului — scris în 15.02.12 de Larissa din BUCUREșTI - RECOMANDĂ