Am citit pareri despre hotel... noi am gasit altceva :), cred ca au facut renovari de curand. Nu contest ce s-a scris, noi am fost in grup mai mare si ne-am simtit suuuper bine. Sigur revenim.
Aici gasesti intimitatea unui hotel si caldura unei pensiuni.
Camere, holuri, restaurant, balcoane: toate mari, luminoase, aerisite, calde. 5-7 copii s-au jucat in voie 3 zile fara a avea ce darama sau strica.
Mobilier: nu lux, dar din lemn, foarte frumos, pe placul nostru.
Lenjerie de pat si prosoape albe imaculate.
Gazde: primitoare, prietenoase- nu bagareste si sufocante!
Mancare: noi NU am avut probleme: mic dejun ok-10lei. Pentru cina au gatit special pentru noi gulas la ceaun la lemne si gratar- foarte bune.
Zona: superba, linistita, parc frumos, izvoarele cu apa minerala, munti minunati si foarte curati! :)
Minusuri: unul din paturi scartie, dar copii au dormit foarte bine. Acesta este singurul minus de care ne-am lovit.
Concluzie: desi ne place sa descoperim mereu locuri noi, aici sigur ne intoarcem atat pentru cazare cat si pentru zona care, pentru cei activi, ofera multe polibilitati.
Trimis de Alina Catalina in 14.10.18 12:04:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE OLĂNEȘTI. A mai fost în/la: Toata tara
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alina Catalina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.20493100 N, 24.24421900 E - CONFIRMATE
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 39&ridAnt=90428
buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca distanta de la regia la izvoare - ex. izvorul 24, este foarte mare? ce contine micul dejun? multumesc.
- Aug.2022 Super recomand atât locația cât și personalul — scris în 05.03.23 de Mirela Craiova din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Un esec — scris în 27.08.21 de ux122241 din SIBIU - nu recomandă
- May.2021 Prima superiesire moto — scris în 01.06.21 de ux119909 din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Oct.2020 Turist, la Regia — scris în 02.11.20 de Daisy Petal din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Liniste si relaxare la preturi accesibile — scris în 19.07.20 de etinc3lle din TARGOVISTE - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Nerecomandat — scris în 17.04.17 de Ciuri din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2017 Impresii revelion la Regia Hotel — scris în 02.01.17 de Vali 1960 din BUCURESTI - nu recomandă