Am lasat la sfarsit Mamaia.
Fiindca eu vazusem la televizor ca este foarte scump, ca este de fitze. Ce sa caut eu acolo???
Dupa ce m-am cazat in Constanta, am luat un microbuz pana la Mamaia.
Voi atasa foto. Am ajuns pe la apus.
Mi s-a parut o statiune destul de scumpa, insa dupa ce am vazut plaja de la "Modern", Constanta, si plajele de la Eforie Nord, Mamaia parea un rai.
Nu mai semana cu Mamaia tineretii mele. Insa marea si nisipul erau la fel.
Ce m-a frapat a fost faptul ca toata plaja era plina de sezlonguri. Nu am mai vazut asa ceva in viata mea!
Am fost la mare in Spania, in Bulgaria si in Romania. Nu am mai vazut niciunde o plaja unde sa nu ai unde sa pui un cearsaf cu vedere la mare.
Nu am vazut nicaieri hotie mai mare ca in Romania.
O intreaga plaja de nisip, o mare data de Dumnezeu, si unde nu poti sa te asezi! Fereasca Dumnezeu!
M-am dus pana la capat, spre Camping Mamaia. Speram sa scap de prostul gust si de fitze.
Nu am scapat! Insa am intalnit o doamna din Constanta, A venit cu nepoata, Si era extrem de revoltata ca acasa la ea, nu gaseste o bucatica de nisip ca sa isi puna cearsaful.
Telegondola mi s-a parut oribilaaaa. La fel si acel Aguapark.
Data viitoare, daca ma mai duc la Mamaia, pana la urma, unde am fost eu la plaja este mai bine.
Exista si un camping si un restaurant cu autoservire destul de bun.
Trimis de cristina47* in 07.03.16 23:31:16
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristina47*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cristina47 -
”Dupa ce m-am cazat in Constanta...
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
- Dec.2023 Cântecul adânc al Mării Negre – poveste de frumusețe și emoție — scris în 27.12.23 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Despre Marea Neagră cu bucurie și dor! — scris în 20.08.21 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Mar.2021 O zi în Constanța - pustiul din extrasezon — scris în 22.03.21 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Ovidiu – o localitate puțin cunoscută — scris în 12.09.19 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Vacanta la mare in octombrie — scris în 11.10.18 de Nicu din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Revenire pe Litoralul romanesc — scris în 23.08.18 de gcristian din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Marea Neagră. Review fără pretenții al unui om cu mofturi — scris în 09.07.18 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ