Ma aflu impreuna cu sotia in plin sejur la Neptun, la Hotel Recif. E prima data cand venim aici si binenteles ca am vizionat oferta pe internet (fotografii camere, interior, etc). Ne-a placut, insa nu credeam ca o sa fie chiar asa (am avut experiente anterioare nu prea placute, fara sa dau nume de locatii).
Spre surprinderea placuta a noastra, am constatat ca cele vazute in reclama corespundeau intocmai cu realitatea.
Conditii de cazare foarte bune, un personal amabil si politicos, conditiile de masa foarte bune si programul de servire al meselor, lejer (fara constrangeri in privinta orelor), o curatenie exemplara atat in hotel cat si la piscina de alaturi.Cred ca asta e cel mai important,mai ales curatenia.
Suntem foarte multumiti si acum regretam faptul ca nu am luat biletul de concediu pe o perioada mai mare. Dar sigur vom reveni anul viitor.
Credem ca, la cele 3 stele ale hotelului se poate adauga un +, fara nicio exagerare.
Ne place foarte mult aici si va recomand la toti sa incercati aceasta locatie din Statiunea Neptun.
Raportul pret/calitate este justificat pe deplin. E un pic cam departe de plaja(cca 10 min),dar se merita efortul.Pana la urma si un pic de miscare e benefic pentru sanatate!!!
Trimis de Dragos Nartea in 22.08.14 13:10:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în NEPTUN / OLIMP. A mai fost în/la: peste tot, mai putin nordul Moldovei si Maramures
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dragos Nartea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Din câte ne dăm seama, sunteţi încă "acolo" (în zonă). Deşi AmFostAcolo nu recomandă impresii trimise în timpul (mini)sejurului (câteodată cu proprietarul "suflându-ţi în ceafă""), nu respingem apriori asemenea cazuri.
Totuşi, pentru că saitul nostru se numeşte AmFostAcolo.ro, păstrăm deocamdată articolul în "stand-by", urmând ca la finalul sejurului să completaţi impresiile și notele finale, "decantate" prin eventuala experiență suplimentară.
Până atunci, mai aveţi timp să adăugaţi impresii, detalii, alte informaţii utile sau să "rafinaţi" notele acordate (folosiţi linkul EDIT IMPRESII), să încarcaţi eventuale poze etc.
IMPORTANT: Rugăm să ne anunţaţi (printr-un ecou scris aici, în rubrica de faţă) când consideraţi că aţi ajuns la "varianta finală" = că putem publica articolul.
Aţi revenit, între timp, acasă?
Ar mai fi ceva de adăugat / note de ajustat?
În ciuda lipsei de reacție a autorului, am constatat totuși că acesta și-a terminat sejurul; publicăm articolul în forma actuală, considerând că utilizatorul nu vrea să schimbe sau să adauge nimic.
@webmaster: Ati intuit bine. Nu aveam de schimbat nimic din cele scrise initial. Imi cer scuze ca nu am stiut ca trebuie sa scriu articolul dupa terminarea sejurului. E valabil pentru viitoarele articole. Sper sa am ocazia sa mai scriu pe viitor despre lucruri placute, asa cum am facut si acum. Cu stima!!!
@Dragos Nartea: Nu e o regulă, ci mai degrabă o excepție care se aplică în special celor ce scriu primul articol - să NU fie din „locul faptei”.
@webmaster: Ok, am inteles si argumentul ''cu patronul care sufla in ceafa'' ). Dar tot atat de bine puteam sa scriu si ceva ''neplacut'' (daca era cazul). Oricum, mi se pare rezonabil motivul. Eu atunci am vrut sa scriu si am aflat de la receptie de acest site. M-am inscris si am scris. Nu am citit regulile prima data. E bine de stiut pentru viitor. Cu stima!!!
- Jul.2020 Un sejur plăcut la hotelul Recif din Neptun — scris în 24.07.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Hotel Recif — scris în 04.09.18 de Miki11 din BACăU - nu recomandă
- Jul.2018 Nu recomand! — scris în 01.08.18 de ioanna05 din SEBEş [AB] - nu recomandă
- Sep.2017 Conditii execrabile la Hotel Recif — scris în 05.09.17 de M.Augustin din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2017 Impresii — scris în 22.08.17 de grizzly din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2017 Impresie generala buna — scris în 11.07.17 de IulianaD din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Prea mic, sufocant — scris în 05.09.16 de rafi din TIMIşOARA - nu recomandă