Aveti grija la micul dejun in sezon plin, va umiliti prea rau pentru drepturi ce reies din plata biletelor

Nu mi-a placut deloc organizare la hotelul asta, trebuia dimineata sa te aglomerezi cu ceilalti turisti sa gasesti o masa libera, sa iti iei cele pe care le doresti la micul dejun in stil comunist ca pe vremea lui "Ceasca".
Pe langa asta trebuie sa te chinuyiesti sa gasesti singura priza de 220v din camera care exista libera ptr. incarcarea telefonului (vedeti ca se gaseste dupa noptiera de langa pat, bine ascunsa).
Alta hiba urata la nivel de asa hotel, nu au reusit sa monteze pe verticala cladirii hotelului tevi de colectare condens de la instalatiile de aer conditionat de la camere si daca stai pe balcon la o bere sau o tigara si porneste cel de sus aerul te trezesti cu dus gratuit.
Pacat de investitia facuta, ca se vede ca s-au schimbat multe in bine dar proiectantii au fost tot ingineri care au plagiat la examenele de licenta si poate dizertatie.
Trimis de White taurus in 10.08.12 19:40:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (White taurus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2020 Un sejur plăcut la hotelul Recif din Neptun — scris în 24.07.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Hotel Recif — scris în 04.09.18 de Miki11 din BACăU - nu recomandă
- Jul.2018 Nu recomand! — scris în 01.08.18 de ioanna05 din SEBEş [AB] - nu recomandă
- Sep.2017 Conditii execrabile la Hotel Recif — scris în 05.09.17 de M.Augustin din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2017 Impresii — scris în 22.08.17 de grizzly din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2017 Impresie generala buna — scris în 11.07.17 de IulianaD din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Prea mic, sufocant — scris în 05.09.16 de rafi din TIMIşOARA - nu recomandă