Rebotezat, restilizat dar atat... deocamdata

Tot colindand forumurile consacrate am avut surpriza neplacuta de a nu gasi informatii despre acest stabiliment. Relativ nou (inaugurat in vara anului 2010), este in continua renovare. De aceea o sa incerc a structura impresiile mele succint categorisindu-le astfel:
1. Avantaje:
- piscina
- aer conditionat
-parcare gratuita pazita
- mini frigider
-mobilier+dotari noi
2. Dezavantaje
- lipsa semnal internet la etajele 2,3, 4,5
- saltea ortopedica dar cam tare totusi (am plecat cu febra la muschii abdominali :))
- insuficiente prize de alimentare cu energie electrica
- distanta relativ mare fata de plaja
- scurgere cadita dus vesnic infundata cu deversare optionala in mijlocul camerei
- chiuveta si suport hartie igienica de calitate insa prost pozitionate
- presiune scazuta apa menajera
- lipsa existenta plasa antiinsecte
- mic dejun de tip bufet suedez saracacios si continand produse alterate.
- desi camera era curatata zilnic, firele de par existente pe gresie in momentul in care am primit camera, au ramas mostenire si la viitoarele serii de clienti.
In concluzie- o sa ne gandim de 10 ori inainte de a mai calca pragul acestui hotel!
Trimis de calatorinRO* in 22.08.11 17:16:54
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (calatorinRO*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@calatorinRO: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Mutat la rubrica "Recif (ex-Covasna) Hotel [Neptun]" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor
- Jul.2020 Un sejur plăcut la hotelul Recif din Neptun — scris în 24.07.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Hotel Recif — scris în 04.09.18 de Miki11 din BACăU - nu recomandă
- Jul.2018 Nu recomand! — scris în 01.08.18 de ioanna05 din SEBEş [AB] - nu recomandă
- Sep.2017 Conditii execrabile la Hotel Recif — scris în 05.09.17 de M.Augustin din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2017 Impresii — scris în 22.08.17 de grizzly din TâRGOVIşTE [DB] - nu recomandă
- Jul.2017 Impresie generala buna — scris în 11.07.17 de IulianaD din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Prea mic, sufocant — scris în 05.09.16 de rafi din TIMIşOARA - nu recomandă