Nu mi-am putut imagina ca pot exista asemenea conditii la un hotel - cica de 3 stele, pe care sincer, nu cred ca le are.
Trebuia sa stam 3 nopti, as fi plecat pe loc, in momentul in care am vazut camerele, dar asa a fost situatia, a trebuit sa raman sa dorm 2 nopti in acest loc mizerabil.
Hotel f vechi, comunist, plus lipsa totala de dezinteres a patronilor e reteta perfecta pentru a obtine cel mai prost hotel pe care l-am vazut in viata mea.
Inteleg ca nu exista posibilitati de renovare, dar sa nu faci curatenie... nu inteleg. Mai ales cand si incasezi o gramada de bani.
Un miros greu de descris, de vechi, mucegai, igrasie, jeg... toate laolalta.
Camera f mica: 2,5 / 2,5 m: un pat, 2 noptiere slinoase, o masuta de tv (din 1990 cred), o mocheta mancata, lipicioasa, plina de mizerii lipite pur si simplu in ea. Calorifer ca si inexistent... rece... ne-am incalzit cu radiator.
Baia de 1 / 1,5m, fara aerisire, fara incalzire, faianta sparta, tevi sparte, tavanul plin de igrasie si tencuiala picata... de groaza. Mi-a fost scarba sa trag perdeaua de dus, atat de jegoasa era.
Nici gratis nu merita sa mergeti acolo.
Restaurantul... mai bine va lipsiti sa mancati in asemenea loc...
Trimis de adi95 in 02.01.19 21:52:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VĂLIUG & CRIVAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adi95); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.19759920 N, 22.01440950 E - CONFIRMATE
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
@adi95: Tocmai am citit un mini-review despre același hotel și am postat un ecou, la care review-ul dv îmi dă răspunsurile...
Ați fost tot pentru Revelion, sau în alt weekend?
PS Luînd aminte la punctaje, articolul dv a fost postat înaintea celui al lui @SAKA!
@all, vedeți cât suntem de diferiți?!...
PS 2 Sunteți concitadini!!!
- Jul.2024 Sfârșit de săptămână minunat — scris în 22.07.24 de Ramona și Sorin din REşIţA CS - RECOMANDĂ
- Aug.2020 De evitat! — scris în 27.08.20 de mparian1980 din DEVA - nu recomandă
- Dec.2018 Randunica locul ideal sa te simți bine — scris în 09.01.19 de SAKA din SATU-MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Fugind de canicula la Randunica — scris în 20.08.15 de cocan din ARAD - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Slab — scris în 26.03.14 de felixtm din TIMISOARA - nu recomandă
- Aug.2011 Excelent — scris în 18.08.11 de ramms* din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Jalnic — scris în 10.04.10 de valeateiului* din BUCURESTI - nu recomandă