REZONABIL
Hotel 4 stele. Platit apartament. Primit apartament vedere cetate Rasnov, canapea plianta cu cearceaf rupt și saltra canapea cu arcuri care îți intra in spate.
Primit a doua zi 2 camere duble cu vedere in spate catre un bloc in constructie, cu muncitorii care folosesc dujbe si flex intre orele 8 si 17, fara aer conditionat (probabil camere inferioare).
Micul dejun buget suedez, acelasi in fiecare zi. Strudel taiat in feli de 2 cm (probabil 1,2 strudele), cafea expressor buna doar până la ora 9 dupa se defecta, suc de fructe stoarse bun pana la ora 9 (dupa nu mai gaseai decât morcovi) din mar si morcovi, fructe: struguri stafiditi, prune moi și cateodata caise.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Cazare apartament 210 (dormitor + living cu canapea extensibilă). Canapeaua extensibila cu cearceaf rupt. Nu se putea dormi pe ea, era ca o cobilita (barca), îți intrau fiarele on spate. Prima noapte am dormit pe jos pe saltea.
Am anunțat de cearceaf rupt in ziua sosirii, sa rezolvat. Am anunțat de canapea, sa rezolvat a doua zi, am primit 2 camere duble cu vedere în lateralul hoteluli, fara aer conditionat.
In spatele hotelului se construiește un bloc, iar muncitori vin la ora 8 si pleaca la ora 17.00. Zgomot de drujba pt taiat lemn cofrag, flex pt taiat fier beton, ciocan pt turnat beton, bătut in tevile de turnat beton.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Balconul este mic mic 2/1 metru, fara saun si măsuță și cu vedere catre blocul in constructie
Trimis de dutulaur in 21.08.20 17:42:15
- A fost prima sa vizită/vacanță în RÂȘNOV
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dutulaur); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Radsor Hotel, RÂȘNOV" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 00680&hid=21229.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Dec.2021 Radsor, stil, excelență, perfect pentru oameni obosiți — scris în 09.04.22 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Sejur excelent — scris în 04.09.18 de ank_adaus din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel Rasnov - Recomand — scris în 03.09.18 de Mangrova din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un hotel elegant si placut — scris în 14.09.17 de felyy din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 E loc si de mult mai bine — scris în 15.08.17 de madaht din BACăU - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Hotel Radsor - Râșnov — scris în 26.09.17 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- Jun.2017 E loc de mai bine — scris în 03.08.17 de anca i* din BUCURESTI - RECOMANDĂ