Hotelul este destul de bun, curatenia medie, mancarea medie, de asemenea.
Are o plaja frumoasa cu corali, daca mergi vreo 200 m la stanga. E cam la 20 km de Hurghada dar noi am luat taxi, nu e scump.
Am platit ultra all inclusive dar nu merita deoarece serviciile sunt aproape identice cu all inclusive. Am fost un grup mare cu copii care au avut loc de joaca si tobogane, ceea ce ne-a multumit per ansamblu.
Trimis de stich in 25.06.10 16:04:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EGIPT. A mai fost în/la: Am mai fost in Hurghada dar la hotel seagull in centrul statiunii
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (stich); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
stich, bun venit pe site! Te rog adu-ne mai multe detalii despre cazare, servicii, mancare etc. Parca este prea scurt review-ul tau. Completarile tale sunt convins ca ar fi citite cu interes.
Am fost acolo acum 2 ani si nu imi mai amintesc amanunte dar stiu ca mancarea era super dimineata, acceptabila la amiaza si rea seara sau, ma rog, eu nu gaseam nimic sa-mi placa.
In camera curatenia se facea asa si asa, mai gaseai praf prin colturi. In prima zi ne-a facut un aranjament frumos din prosoape dar daca nu am dat bacsis nu l-a repetat. Nu sunt genul care nu da bacsis dar as fi asteptat sa treaca 3-4 zile dupa care m-as fi revansat...
Am spus ca am platit ultra all inclusiv si nu a meritat, de exemplu: aveam inclus coafor o data pe saptamana si cand am mers acolo au zis ca doar tunsul e inclus, nu spalat si aranjat... aveam masaj si au zis ca 15 min de pers, eu am cerut sa-mi faca 30, folosind bonul sotului dar au zis ca nu se poate...
In concluzie, chestii egiptene pe care nu neaparat le bagi in seama, dar nu merita sa le platesti extra...
Oricum, hotelul e ok, e nou, are o plaja frumoasa cu corali ceea ce nu gasesti peste tot. Noi mergem anul acesta tot in Egipt dar la STEIGENBERGER AL DAU BEACH despre care am auzit numai laude.
Copiii s-au simtit bine la acest hotel deoarece aveau tobogane si programe de animatie seara de seara.
A, era sa uit, au o sala de sport super cu vedere la mare daca va interes aspectul.
Au si magazine unde desigur te targuiesti. Eu mi-am luat argint frumos si ieftin.
Desigur sucurile sunt la dozator sunt nasoale si fructele putintele dar asta e peste tot in Egipt si Marea Rosie le compenseaza.
- Nov.2022 Recomand — scris în 27.11.22 de ux127800 din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Un altfel de concediu — scris în 03.10.19 de alice-eos din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Egiptul intre trecut si prezent…. — scris în 01.09.10 de onlyoctavian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Aproape 5 stele — scris în 21.07.10 de mihai1984 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 O vacanta de vis! — scris în 11.07.10 de andreim din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2010 Un hotel oribil intr-un Egipt seducator — scris în 11.04.10 de turist2 din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2009 Locul ideal — scris în 19.01.10 de Bursucmicut din MORENI - RECOMANDĂ