Revelion 2015-2016
Cazare 3 stele, daca nu te astepti sa ai conditii de 4 sau 5 stele platind 3 stele cazarea a fost ok. (am inteles ca exista si camere de 4 stele, nu stiu cum sunt dar daca privim hotelul in totalitate e un hotel bunicel de 3 stele, nu de 4, chiar daca stai in camera cu ceva dotari in plus, 4* nu inseamna doar camera)
Mancarea (nu ma refer la mesele festive) buna spre f buna in restaurant, dar desi personalul (din restaurant) parea ca isi da toata silinta NU PUTEA MAI MULT, f amabili dar pur si simplu nu puteau, nu erau pregatititi, repet, din punctul meu de vedere (binenteles subiectiv) mancarea ca si gust, f buna, servirea GROAZNICA
Piscina, nu f mare, chiar mica, dar suficienta sa zici ca intri in apa cam 30 grade ceea ce e ok, jacuzzi - o chestie ca sa fie la numar, nu f performanta, dar te puteai relaxa 5 min, sauna ok, in incinta suficient de cald ca sa te simti confortabil, PROBLEMA APAREA DE LA CLOR, probabil in incercarea de a nu avea probleme cu igiena as putea spune ca era in exces.
NOAPTEA DE REVELION SI "CARNAVAL" - ok din punctul meu de vedere mancarea, intradevar nu au fost sucuri la masa, dar avand in vedere ca se luau in calcul adultii, iar pentru copii daca solicitai obtineai meniu, cred ca daca mentionai in meniul de copii primeai sucuri, intradevar nu este interzis adultilor sa consume suc... intradevar un minus. REFERITOR VIN, intradevar diferenta dintre vinul afisat (in meniu, pentru ca in momentul cand am platit nu stiam ce vin voi consuma) si vinul servit - dar daca discuta cei care stiu sa faca diferenta la vinuri, cele doua vinuri sunt de aceeasi categorie (de bune sau rele) normale pentru pretul platit.
Atmosfera normala spre buna, creeata atat de participanti cat si de "muzicanti" (recunsoc ca m-am retras dupa ora 3 din cauza copiilor, dar am auzit ca au fost si care au stat pana la 6).
Nu au fost artificii, le-am vazut pe ale altora...
una peste alta, aproape ok, pentru 3*, 2000 lei, cu 2 mese festive si 200 lei oferiti pentru mese (restul cash) revin si repet minusurile, servirea (nu din timpul revelionului) si in mod special pentru ca nu puteau, nu pentru ca nu vroiau si clorul de la psicina, plusurile gustul mancarii in general, atmosfera.
refritor la ceea ce au mai semnalat altii, nu am auzit cainii (poate le era frig) susurul apei se auzea placut daca ieseai pe balcon.
Trimis de cârcotas in 05.01.16 11:08:57
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cârcotas); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.20502700 N, 24.24407600 E - CONFIRMATE
Câteva fotografii realizate de voi acolo — ai putea încărca? Ar ilustra perfect textul, fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=1776
@cârcotas - Ne poți confirma/infirma dacă ați făcut parte din același grup cu userul @Daniela16 care a scris acest review?
@webmaster10: de data aceasta nu am fotografii relevante... sunt doar cele care au membrii familiei ca subiect
@webmaster26: nu acelasi grup in sensul "prieteni" dar la acelas revelion, cred ca o identific ca persoana, cred ca stiu grupul si am auzit despre discutia/ nemultumirea referitoare la suc si vin, ca o parere personala cred ca jidveiul servit la masa era putin peste fata de vinul din meniu, dar intadevar servirea era slaba, fetele cred ca erau incepatoare
@cârcotas - Exista si un corp cu camere de 4 stele, cel din stanga, cum te uiti inspre intrarea in hotel. Am eu fotografii cu camera de 4 stele, daca intereseaza pe cineva.
@papone - am aflat ca exista, cand am vrut sa fac rezervare nu mai erau disponibile, curiozitatea mea este daca intradevar le consideri de 4 *, iar parearea mea e ca nu doar camerele fac un stabiliment de 4*, din punctul meu de vedere e un hotel bun de 3 *, pentru 4 stele mai trebuie cate ceva...
@papone -
”Exista si un corp cu camere de 4 stele, cel din stanga, cum te uiti inspre intrarea in hotel. Am eu fotografii cu camera de 4 stele, daca intereseaza pe cineva.
ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
@webmaster26 - Fiind impresii de acum vreo 3 ani, nu stiu cat ar mai fi de actualitate - plus ca nici nu-mi place sa scriu despre experiente proprii mai vechi de 1 an. Dar, asa cum am spus, pot ajuta cu poze, daca se considera a fi de folos.
- Dec.2021 Paște 2022 — scris în 08.06.22 de Maria93 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Multumita, si incantata de peisaj — scris în 15.07.21 de smaranda i din ARGES - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Hotel President - cel mai dezamagitor hotel — scris în 03.12.18 de cristi.iaco din TâRGU JIU
- Nov.2018 Dezamagire — scris în 29.11.18 de Emilia Emilia din TG JIU - nu recomandă
- Dec.2015 Servicii oribile, cazare ok, mare teapa de revelion — scris în 04.01.16 de Daniela2016 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2014 Noptile sunt un cosmar!!! — scris în 21.08.14 de xonia din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2014 Hotel President Olanesti - 2014 — scris în 20.08.14 de gmugur din CRAIOVA - RECOMANDĂ