Hotel President Olanesti - 2014
Am fost anul acesta la hotel President Olanesti si imi doresc sa revin.
Camera a fost super, la fel si mesele. Se gateste foarte bine.
Si eu si sotia am fost foarte impresionati de felul cum se gateste si cum se serveste.
Singurele lucruri in minus sunt: peste drum se construieste un nou hotel si sunt zgomote facure de muncitorii de acolo si noaptea sunt foarte multi caini in zona care latra si pentru cineva cu somn sensibil (cum am eu) este o problema.
Pentru conditiile de cazare si bucatarie sigur o sa revin.
Trimis de gmugur in 20.08.14 20:21:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gmugur); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.20502700 N, 24.24407600 E - CONFIRMATE
@gmugur:
”Se gateste foarte bine.
Și totuși nu ai acordat nici o notă!
- Dec.2021 Paște 2022 — scris în 08.06.22 de Maria93 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Multumita, si incantata de peisaj — scris în 15.07.21 de smaranda i din ARGES - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Hotel President - cel mai dezamagitor hotel — scris în 03.12.18 de cristi.iaco din TâRGU JIU
- Nov.2018 Dezamagire — scris în 29.11.18 de Emilia Emilia din TG JIU - nu recomandă
- Dec.2015 Normal, dacă nu ai așteptări — scris în 05.01.16 de cârcotas din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Servicii oribile, cazare ok, mare teapa de revelion — scris în 04.01.16 de Daniela2016 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2014 Noptile sunt un cosmar!!! — scris în 21.08.14 de xonia din BUCUREșTI - nu recomandă