BUN
Multumita, si incantata de peisaj
Multumita
Am avut un sejur de 2 nopti, in 20 iunie 2021 luate printr-o agentie.
Mi-a placut mult statiunea, iar plimbarile pe carari de munte racoroase, m-au facut sa -mi "incarc bateriile"
despre SERVICII
Am ales hotel President si nu am fost dezamagita,
La receptie ne-a intampinat o fata foatre draguta, deosebit de amabila si promta care ne-a oferit toate detalii despre cazare si beneficiile din biletul de cazare.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Desi cam micuta, camera 307 era destul de curata si aerisita. Desi nu le-am folosit aerul conditionat si minibarul completa confortul camerei alaturi de televizorul plat, masuta si cele doua fotolii
Ca un "neajuns " ar fi lipsa unor scaune mai confortabile in balcon (erau doua scune din plastic arse de soare)
Baia era curata, dotata cu un uscator de par, prosoape, si produse de igena necesare
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Am avut micul dejun inclus, care consta intr-un platou destul de consistent pentru 2 persoane, servit la masa de un personal bine organizat si foarte amabil
Pentru ca ne-a placut meniul, am comandat si pranzul si cina acolo
Mancarea a fost foarte buna, iar raportul calitate /pret bun
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Este o statiune de munte foarte aerisita si curata, mi-a palcut cum a fost amenajat parcul din centrul statiuni cu fantana muzicala care oferea in fiecare seara un mic concert
plimbarile pe diverse coline se terminau la baza unor izvoare amenajate dar cu apa cartelata
drumul care duce la vestitul izvor 24 era amenajat cu diverse tarabe cu suveniruri si nu numai (puteai obtine ce vrei de la plante medicinale, fructe, haine, incaltamite din piele, genti pana la banalii magneti)
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Hotelul este dota cu piscina interioara, jacuzii si sauna (sauna nu functiona)
Apa era foarte curata si calda cu acces de la ora 10 la 20
Trimis de smaranda i in 15.07.21 21:46:22
- A fost prima sa vizită/vacanță în BĂILE OLĂNEȘTI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (smaranda i); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.20502700 N, 24.24407600 E - CONFIRMATE
@smaranda i: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- Dec.2021 Paște 2022 — scris în 08.06.22 de Maria93 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Hotel President - cel mai dezamagitor hotel — scris în 03.12.18 de cristi.iaco din TâRGU JIU
- Nov.2018 Dezamagire — scris în 29.11.18 de Emilia Emilia din TG JIU - nu recomandă
- Dec.2015 Normal, dacă nu ai așteptări — scris în 05.01.16 de cârcotas din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Servicii oribile, cazare ok, mare teapa de revelion — scris în 04.01.16 de Daniela2016 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2014 Noptile sunt un cosmar!!! — scris în 21.08.14 de xonia din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2014 Hotel President Olanesti - 2014 — scris în 20.08.14 de gmugur din CRAIOVA - RECOMANDĂ