DEZASTRU
Nu recomand!
Am cumparat pachet de 4 nopti de Revelion, la recomandarea agentiei prin care am achizitionat. Ar fi fost bine sa ma documentez mai amanuntit si daca as fi citit recenziile de aici cu siguranta nu as mai fi mers. Ne-am intors dupa 3 nopti si sincer as fi plecat chiar de pe 1 ian daca nu ar fi fost distanta asa mare pana in Bucuresti, fiind dupa noaptea de anul nou.
Nu as acorda nici 3 * acestui hotel. Curatenie de suprafata, am luat un apartament, curatenia superficiala, am deschis fereastra, gandaci morti / uscati si plase de paianjeni pe rama geamului. La culcare in coltul unde era patul / noptiera mocheta mirosea greu a umezeala/ igrasie.
Mic dejun saracacios, am cautat fructe, am gasit 3 portocale feliate pe o farfurie - cam asta era tot.
Asa zisul Aqua Park, erau 2 tobogane mici si 3 piscine micute, iar in acea suprafata erau inghesuite sezlonguri unul langa altul, ii puteai auzi respiratia celui de langa tine.
Se construieste in curte (se extind) peisajul este dezolant.
Personal, nu recomand! Este supraevaluat, iar preturile percepute pentru ceea ce se ofera sunt nejustificate. Cand alegi sa platesti un anumit pret, este alegerea ta evident, dar ai asteptari.
Trimis de AngelaE in 04.01.24 19:00:05
- Alte destinații turistice prin care a fost: Europa
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AngelaE); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@AngelaE: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Conform politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari „zero peste tot” sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate așteptată.
Dacă dorește, autorul poate reveni asupra evaluărilor, încercând să fie mai obiectiv — fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (dacă timpul alocat editării a expirat)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 113647&hid=2029.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
”Ar fi fost bine sa ma documentez mai amanuntit si daca as fi citit recenziile de aici cu siguranta nu as mai fi mers. Ne-am intors dupa 3 nopti si sincer as fi plecat chiar de pe 1 ian daca nu ar fi fost distanta asa mare pana in Bucuresti, fiind dupa noaptea de anul nou
Este bine că te-ai înscris pe sait, chiar după această vacanță ratată! De-acum încolo, dacă vrei să mai mergi și în alte locuri - oriunde în lumea asta mare - intră aici și vei fi mult mai bine informat ce să alegi, sau nu. Niciodată nu este prea târziu!
Îți doresc să ai alegeri mai inspirate! 👍
P. S. Noi am fost la „Poienița” la Băile Felix, de trei ori până acum, dar nu în perioada rece. Nu știu dacă te-ai fi simțit mai bine și nici cam cât ar fi fost prețul!
- Jun.2024 Vacanta la Felix — scris în 28.07.24 de dyna21 din BISTRITA [BN] - RECOMANDĂ
- Aug.2023 4 stele, din care 2 în cădere liberă! — scris în 23.08.23 de Myk2023 din TâRGU MUREș - nu recomandă
- Sep.2022 O vacanta — scris în 13.09.22 de ux127212 din BAIA SPRIE - nu recomandă
- Sep.2020 O vacanta de cosmar dupa 10 ore de condus — scris în 05.09.20 de Dannywitz din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Jul.2019 4**** nu, poate 3*** cu indulgenta — scris în 06.08.19 de RoxaEla din PLOIEşTI - nu recomandă
- Jan.2019 President Spa - hotel de 4 stele, restaurant de 2 stele — scris în 26.01.19 de danastoica din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Sejur revelion 2019 — scris în 02.01.19 de sorin_bz din HUNEDOARA - RECOMANDĂ