EXCELENT

Fiind în tranzit prin Timișoara, am căutat o cazare la o distanță decentă de centru, cu mic-dejun și parcare incluse.
Am găsit President, care întrunea condițiile și avea și un preț foarte decent.
Distanța față de Piața Libertății - 15 minute de mers cătinel, sau 3 stații de tramvai (200 de metri până la stația de îmbarcare) pentru cei care nu doresc să se obosească în concediu.
Camera și baia foarte spațioase, patul king-size (și foarte confortabil), dotările normale pentru 3*, posibilitatea de a bea oareșce seara de la barul hotelului, parcarea generoasă și aflată în curtea interioară, cartierul foarte liniștit. Personal amabil, gata să ofere indicații (eu am avut o urgență medicală și am obținut indicații clare pentru o farmacie non-stop), cam ca toți de prin preajma locului.
Este unul din puținele hoteluri unde am văzut dispozitiv special destinat pentru transportul pe scară al persoanelor cu mobilitate redusă, atât la scara exterioară, cât și la cea interioară.
Sincer, mie mi-a depășit așteptările, motiv pentru care îl recomand cu mare căldură!
Trimis de Marelte in 24.05.25 21:59:28
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TIMIȘOARA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Marelte); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Mar.2019 Hotel perfect — scris în 11.04.19 de AlinaP2 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2014 OK — scris în 05.06.14 de danita din BRAşOV - RECOMANDĂ