![](/images/printer_off_32.png)
La o oră și un sfert de mers cu trenul din Barcelona spre Tortosa, la stația Port Aventura se află parcul de distracții cu același nume.
Comparând cu Disneyland (Franța) și Efteling (Olanda), pot spune că mi-a plăcut cel mai mult.
Am fost într-o zi de marți și am ajuns acolo pe la 13. Nu am stat la nicio coadă mai mult de 2 minute. Pe la ora 19.00 am plecat și pot spune că am acoperit cam 80% din parc.
De văzut spectacolele din fiecare regiune. Foarte multe restaurante cu specific, dar care se închid pe la 16.00.
Mașinăriile sunt de toate vârstele și se petrece timpul distrându-vă.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru familli ei fac reduceri. Eu am cumpărat din stația Parceig-de-Gracia, pentru tren (Renfe), bilete la acest parc și mi s-a oferit o reducere, dar nu mai știu cât a fost. Am plătit 121 euros pentru doi adulți și un copli cu tot cu drum. Dacă vei cumpăra de acolo biletele ți se oferă întoarcerea gratuită cu trenul.
În concluzie, un parc de distracții de vizitat, dacă sunteți în preajmă. Există și două hoteluri în acest parc, dacă nu aveți unde sta peste noapte.
Trimis de osontea in 12.06.11 21:19:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (osontea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
PortAventura e situat la iesirea din statiunea Salou, Costa Dorada, iar adresa e aici http://www.portaventura. co. uk/portaventura-park-salou.
Nu l-ati incadrat bine.
- Aug.2019 Port Aventura - super park — scris în 15.09.19 de Gion171 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Port Aventura - un super parc — scris în 29.07.17 de mcse2000 din GALATI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Portaventura — de la sublim, la dezamăgire — scris în 06.07.17 de marinica 1976 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Aglomeratie — scris în 11.01.15 de dani din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Restaurante, opţiuni, preţuri... — scris în 26.07.14 de cdiana din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Cele mai tari 5 zile din viaţa mea! — scris în 25.07.14 de cdiana din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 2 zile minunate în parcul acvatic — scris în 24.07.14 de cdiana din BUCUREșTI - RECOMANDĂ