Hotelul are afisate pe frontispiciu 4 ****, pe care conform standardelor din Romania pentru hoteluri de statiune montana le indeplineste, la limita, dar le indeplineste.
Personalul hotelului se vedea ca era subsalarizat si subdimensionat, probabil datorita "crizei financiare" actuale.
Camera in care am stat, a fost utilata conform celor 4 stele, (tv, frigider, baie cu cada, balcon, pat matrimonial, birou de lucru, telefon international, room service, etc. ) avea o dimensiune medie si un balcon generos. Restaurantul destul de incapator, mancarea fiind de o calitate buna spre f. buna. Hotelul era dotat cu piscina interioara incalzita si mai multe sali de conferinte. Dispunea de un bar de zi si am inteles ca exista si unul de noapte, eu nu l-am vazut, dar nici nu l-am cautat. Oricum barurile erau deschise non-stop.
In concluzie este un hotel pe care il recomand celor care de obicei frecventeaza hotelurile din Poiana Brasov. Hotelul se preteaza foarte bine intalnirilor de tip "team-building", pentru care, daca ne luam dupa structura, a si fost conceput.
Trimis de need_alex* in 22.02.10 13:33:36
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (need_alex*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.59492300 N, 25.54794600 E - neconfirmate încă
da, hotelul e ideal pentru team building, dar sa nu platesti pe firma ta, ca nu merita. e prea scump.
cred ca esti prea bland - personalul este sub orice critica chiar agresiv si prost crescut - ma refer la cei de la restaurant, nu erau putini de loc dar nu faceau nimic pur si simplu. Foarte urat nu asa se face turism. Pacat de banii bagati in hotel. Hotelul arata minunat eu o sa revin dar nu mai merg in restaurantul lor
Pai tocmai asta este problema, cine vrei sa lucreze pe un salariu de mizerie, profesori universitari. Chelnerii profesionisti cu experienta, costa. Oricum mie personalul mi s-a parut foarte amabil, poate am avut eu noroc.
" scump, te inseli, este un hotel care se respecta, in acest tip de hotel se fac team-building-uri ale companiilor multinationale, care crede-ma ca nu se uita la 10-15.000 euro, cat ii costa un week-end la un asemenea hotel. Pentru ca pe langa faptul ca acesti bani si-i scad din impozit, la o companie de un asemena nivel, acesti bani ii recupereaza in urmatoarea saptamana prin faptul ca angajatii au o productivitate mai mare a muncii."
ajungi la ce am spus eu. sa mergi, dar nu pe banii tai. stiu ca multinationalele nu se uita la bani. au alte beneficii, in afara productivitatii.
chelnerii pareau multi pentru ca mancarea era pe sistem bufet. daca fiecare masa avea comanda separata, nu mai faceau fata. nu-i plang de munca. oricum, si mie mi s-au parut obraznici si cu asteptare de bacsis.
pe de alta parte, comportamentul general al ospatarilor nu era de 4 stele.
@cosminp
Pai nu pe banii tai ci pe banii firmei, chiar daca iti apartine. Si daca ai o firma care nu-si permite sa cheltuie 10. 000 eur pe un asemenea hotel, te duci mai jos in Sinaia, sau alta statiune unde iti permiti. Inchiriezi o vila mai mica. Fiecare dupa posibilitati. Acest hotel, cu riscul sa ma repet, este un hotel cu pretentii, pentru companii mari (ex. Europharm, Premium Holidays)
P.S. Ospatarii din asta traiesc din bacsis.
Ma bucur ca tu ai avut noroc !!! Nu cred ca un zambet si o adresare politicoasa tine de leafa . Am avut senzatia ca am furat ceva , ca sunt urmarita nu servita iar daca intrebai ceva erau chiar agresivi. Eu cunosc cateva multinationale si merg la Bulgari de ani de zile( EXP.vodafone) si daca nici ei nu au bani dar fug de ''amabilitatea romaneasca'' Oricum eu m-am simtit bine cu voi si va multumesc!!!!!!Nu sunt carcotasa dar cred ca trebuie sa mai luam si atitudine ca altfel nimic nu se schimba.
bine zice maria...chiar si pe firma mea, m-as duce in bulgaria, ca-s mai amabili decat noi....sau la pensiuni in romania, nu la hoteluri d'astea mari catre gigant, unde ospatarii doar nu te bat pe umar sa le dai ceva. eu las bacsis la ospatari atunci cand sunt multumit de servicii, altfel, rotunjesc la prima suta sau juma' de suta.
...sa mai zic odata ca am asteptat 8 ore un "extrabed" si o telecomanda? ca le-am primit dupa trei incursiuni la receptie? ca ospatarii (in seara petrecerii) se uitau la doamnele de pe ringul de dans, in loc sa verifice mesele?
spuneti ca din cauza salariului mic? dar seful lor ce pazea? (o fi avut tot salariu mic?)
alt aspect "frumos": dupa ce se incinsese atmosfera (la propriu - era sufocant) a sosit un "garcon" care s-a apucat sa inchida usile la salon... l-am rugat sa le lase deschise, nu a vrut! le-am deschis eu, iar dupa 5 minute le-a inchis la loc! A vazut cineva vreo instalatie AC pe acolo?
Usile la salon au fost inchise pentru a evita deranjarea persoanelor care vroiau sa doarma la acea ora. De ex eu am fost cazat la etajul 1, si pe la 2 m-am retras, si in camera auzeam exact ce melodie este.
Si referitor la Team-buildingurile din Bulgaria sau alte tari, sunt de acord cu voi, dar implica costuri mari la transport, iar atunci nu se mai fac de o noapte doua si de minim 4- 5 nopti si iar cresc costurile si isi permit doar cei ca Vodafone.
bine, bine inteleg!
dar aerul conditionat unde era? chiar tu spui ca hotelul indeplineste 4*...
ideea ca multinationalele nu se uita la bani e total gresita. Se uita mai mult decat firmele "family". Iar deducerea nu se face din impozit ci eventual (in cazul in care se face) din profit, astfel incat profitul impozabil ramane mai mic.
@gushpi
Din cate stiu eu, nu sunt 100% sigur, aerul conditionat este dotare obligatorie pentru standardizare numai in statiunile, locatiile unde temperatura aerului depaseste 30 grade Celsius
@molko
Nu a spus nimeni ca nu se uita la bani, dar pentru ei productivitatea muncii si gradul de satisfactie al angajatilor este foarte importanta.
Nu exista termenul "deducere din profit" ci doar termenul "deducere din impozit". Si am inteles ce vroiai de fapt sa subliniezi si ai dreptate se face deducere din impozitul pe profit, astfel prefera in loc sa plateasca impozit la stat (din profit) sa cumpere masini bune, sa achzitioneze cladiri de birouri, sa faca team-building-uri, etc.
Poate suntem carcotasi , hotelul este foarte bun si destul de scump daca isi schimba personalul chiar mai merita vizitat.Oricum multumesc mult lui Cornel pentru ca m-a scos din casa si am petrecut minunat. Am vazut cateva oferte de sejur 5 zile mai avantajoase decat ce aveau la receptie
"Poate suntem carcotasi , hotelul este foarte bun si destul de scump daca isi schimba personalul chiar mai merita vizitat."
))))) ... si daca schimbam si noi tara in care traim, ne-ar fi si mai bine.
@cosminp
BRAVO!
ai pus punctul pe "i"
Eu as schimba-o de tot.
Din tot hotelul cred ca piscina facea toti bani!
Cu toate ca nu am fost banuiesc ca era foarte bine acolo!
Mobilierul era cam uzat si AC parca nu l-am vazut nici eu poate era ceva centralizat! Dar cit costa camera pt un concediu chiar ca nu merita(in afara de piscina)
Cand le-am aratat pozele din camera de hotel colegilor, se tot mirau de ce povestesc eu ca a fost asa frumos acolo. Camera li se parea saracacioasa.
Si pe mine m-a zgariat la ureche tonul pe care vorbeau angajatele din receptie. Insa bucuria intalnirii era mult prea mare pentru a baga asta in seama atunci. Insa, daca m-as duce pe banii mei la preturile lor, as avea o cu totul alta atitudine in rewiev. Deloc favorabila.
Subscriu Alex!
pe acelasi principiu
Romania si ora exacta in turism, Romania si ora exacta in orice... hmmm
...in shmenuri, smecherii si tupeu de ministra blonda...)
- Dec.2023 Manele [...] — scris în 24.12.23 de ux132116 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2022 Un sejur excepțional — scris în 10.04.22 de ux124188 din MCIUC - RECOMANDĂ
- Feb.2022 Din unele aspecte nu recomand — scris în 09.02.22 de Georgiana 9090 din BOTOşANI - nu recomandă
- Nov.2019 Placut impresionat de acest hotel — scris în 24.01.20 de maximus1976 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Nu recomand — scris în 02.09.19 de Adi1984 din ORADEA - nu recomandă
- Dec.2017 Evitati — scris în 17.12.17 de Cristix din BALş [OT] - nu recomandă
- Dec.2015 Nesimtire crasa — scris în 25.12.15 de Biuta din ROMAN - nu recomandă