Complex Cheile Grădiştei, Fundata - ATENTIE LA MANCARE!!!
Am ales aceasta locatie, citind impresiile de aici si fiind optimist chiar.
Au fost destul de corecte.
Am fost in perioada 25-27 noiembrie in aceasta locatie, am fost cazati in hotelul Piatra Craiului.
Peisaj frumos, camera mare si curata + am primit pat pentru bebelus, spa=ul a fost aproape ok.
Noi am mers in mod expres pentru spa, am platit cei extra 50 ron / pers, apa era curata dar foarte rece, sauna umeda era montata cu zona de facut aburi spre usa dar in spate nu era mai nimic si lipsea aroma, sauna uscata era data destul de incet, jacuzii era nefunctional.
Am mancat in prima dimineata la restaurant, a fost oarecum ok, cu exeptia gustului ciudat a omletei, in schimb branzeturile erau chiar bune.
Tacamurile sunt vechi, iar furculitele mai au dintii indoiti, dar nu este un capat de lume.
La pranz, am comandat ciorba de perisoare care avea gust de supa de rosii, apoi bulz care a fost oribil, extra grasime, sarat balamuc nu stiu cu ce sa il compar. Am comandat cartofi prajiti cu mici ca sa pot manca totusi. Sotia a comandat pizza.
De aici, nimic nu a mai fost la fel :))))) am avut parte de o dezinterie acuta, am refulat prin toate orificiile!!! + crampe
La plecare, la receptie am facut sesizare vizavi de situatia mea, iar ceilati de langa mine, care asteptau sa plateasca si ei, au relatat ca au avut probleme de asemenea.
Partea proasta este ca la ora 23 cand am reusit sa "am incredere" ca pot sa parasesc camera, nu am gasit nici o farmacie descisa in zona, pe gps/google mi-a idicat ce-a mai apropiata farmacie, care sa fie si deschisa, este in Brasov, la 30-35km parca, unde chiar m-am dus din cauza "situatiei".
Per total, nu ar fi fost atat de rau, daca nu ma otraveau cu mancare stricata.
Iau in considerare destul de serios sa fac reclamatie la Sanepid sau ce institutie este de profil in zona respectiva.
Trimis de AndreiSt in 28.11.16 15:21:19
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AndreiSt); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@AndreiSt: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 15&ridAnt=75071
===
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Piatra Craiului Hotel [Complex Cheile Grădiştei], FUNDATA" (deja existentă pe sait)
Și eu confirm problema mâncării. Nu am scris o recenzie încă, însă chiar mi-a displăcut! Mâncarea servită în farfurii prea mici pentru cantitatea pusă, tacâmuri vechi, mâncarea dezamăgitoare. Pentru prețurile practicate și, mai ales, pentru marketing-ul din spatele complexului totul este pe minus.
- May.2023 Hotel Piatra Craiului – O Piatră prețioasă pentru mine — scris în 04.06.23 de Zoazore din BRăILA - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Dezamagire Fundata — scris în 15.07.22 de fb125946 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Mar.2017 Sfârșit de iarnă — scris în 11.03.17 de almona din ILFOV - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Hotel Piatra Craiului, resort Fundata — scris în 21.03.16 de Teo_Ch din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Super zona — scris în 29.06.15 de laurentiu_preda din BRăILA - RECOMANDĂ
- Mar.2015 Cheile Gradistei resort Fundata o panorama de neuitat — scris în 06.08.15 de cristina43 din ALBA - RECOMANDĂ
- Mar.2014 8 Martie de neuitat la Fundata — scris în 29.04.14 de danamandache din PANTELIMON [IF] - RECOMANDĂ