O experienta minunata! Camere amenajate cu bun gust, curatenie impecabila, un cadru extrem de animat si prietenos.
Este si unul din locurile unde poti alege sa organizezi un eveniment (zi de nastere, sarbatori, etc), ambianta barului este una rafinata, muzica discreta si de buna calitate.
Personalul pensiunii este foarte comunicativ, cunoaste imprejurimile si iti poate oferi un sfat bun pentru orice fel de excursie.
Mancarea a fost grozava.
Mi-am facut si prieteni noi. Are stil si clasa pensiunea!
Trimis de CHERTIA in 24.02.13 12:58:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIBIU. A mai fost în/la: in toate regiunile
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CHERTIA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@CHERTIA: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Fiind o alegere exceptională aveai posibilitatea sa ne oferi un bagaj mai voluminos de informaţii în locul celor 5 fraze care nu mă conving cu nimic în alegerea unui sejur la această locaţie. De la un vot negativ din partea mea te-a salvat statutul de ucenic.
Văd totodată că ai un bagaj impresionant de destinaţii turistice deci aşteptăm la mai mult din partea ta.
- Nov.2012 Oribil !!! — scris în 27.11.12 de catalin2502 din FOCSANI