Inainte de a merge la aceasta pensiune am citit impresiile de aici si sincer mi s-a parut ca sunt prea frumoase sa fie adevarat.
Insa iata ca, la intoarcere, ne putem declara la fel de incantati ca si ceilalti doi utilizatori care au postat opinii anterior.
Gazdele de nota 10 plus: din prima seara ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Am stat la povesti in curte. sunt extrem de sociabili si simpatici.
Camerele sunt foarte curate, spatioase, baia curata si ea, cu adevarat curata. Desigur, acelasi lucru se poate spune despre mai multe pensiuni, insa ceea ce am vazut aici diferit fata de multe alte locuri unde am stat este ca:
1. Nu iti scoate nimeni pe toate orificiile cat consumi. Gazda insasi ne-a facut mai cald in camera decat poate ar fi fost nevoie (are calorifere peste tot, functioneaza foarte bine, poti regla temepratura pe care o doresti), la baie (in sfarsit!!!) se trage apa cum trebuie, consumabilele sunt din plin si mai poti cere oricand.
2. Curtea foarte frumos amenajata (desi sunt destul de putine locuri pentru copii, insa proprietarii au in atentie sa rezolve si acest aspect).
3. Pensiunea este replica dupa un han. Casa proprietarilor, la randul sau, este si ea replica dupa o casa taraneasca (desi pe dinauntru amandoua sunt moderne).
4 Gazdele si-au pastrat obiceiul de a pune la dispozitie (gratis) apa, ceai si cafea.
In singura seara cand am mancat acolo gazda ne-a facut ce ne-am dorit si a plusat cu niste palinca si niste ecleruri din partea casei.
Foarte frumos. Un peisaj de vis. Ne-am simtit respectati ca turisti si aproape membri de familie ai gazdelor.
Multumim, George si Andreea.
Trimis de Gabryel1972 in 13.09.13 20:14:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gabryel1972); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.34442220 N, 24.23059170 E - neconfirmate încă
- Aug.2015 Ospitalitate — scris în 26.06.16 de Dumiela din PLOIEşTIORI [PH] - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Foarte frumos - recomandăm! — scris în 12.08.13 de anaelvira din VATRA DORNEI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Superb, liniste si aer curat! — scris în 09.08.12 de Eugenia65 din DROBETA TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ