O pensiune lângă Lună
De mult timp ne doream să ajungem la faimoșii și unicii (în țara noastră) Vulcani Noroioși, dar nu prea ne erau în drum, oriunde ne propuneam să mergem în concediu.
Așa că anul acesta am întocmit un grafic de călătorie și spre bucuria noastră am inclus și acest obiectiv în el.
Nu am vrut de acasă să ne cazăm la Pensiunea Vulcanii Noroioși și sincer nici nu știam că există o pensiune acolo. Am fost hotărâți să ne cazăm, după ce vizităm vulcanii, la Sărata Monteoru, dar nu ne-au ieșit planurile prea bine.
Așa că am găsit pe net Pensiunea Vulcanii Noroioși și ne-am rezervat de pe drum o cameră pentru o noapte.
Recunosc că după ce am făcut rezervarea am intrat pe AFA și impresiile găsite aici ne-au cam dat de gândit, dar am mers înainte cu curaj.
Am introdus in GPS coordonatele pensiunii și mai întrebând prin zonă am găsit-o destul de ușor. Nici nu este greu dealtfel pentru că dacă găsești Vulcanii Noroioși Pâclele Mari, ai găsit și pensiunea, aceasta fiind dispusă vis-a-vis de intrarea în obiectiv.
Cred că noi, față de cei care au mai scris pe AFA, am fost mai norocoși deoarece odată ajunși acolo am fost cazați într-un corp nou al pensiunii, cu ușă și ferestre din tâmplărie termopan, cu televizor TFT, cu baie în cameră, satelit, iar apa caldă, cel puțin cât am stat noi acolo, a fost nonstop, ceea ce pentru locul unde este amplasată pensiunea (departe de orice localitate) este un mare plus.
În fața camerelor din corpul nou este o terasă iar la capătul ei este un frigider mare unde poți să îți pui ce vrei la rece (noi chiar l-am folosit).
Mașina am parcat-o în garajul proprietarilor (gratis), în curte sunt mai multe foișoare și chiar și o masă mai mică de biliard.
Pensiunea are și un restaurant cu terasă, dar nu am servit masa acolo și nu pot comenta.
Din curtea pensiunii privind Vulcanii Noroioși, seara, pentru o clipă chiar crezi că te uiți la Lună.
Nouă ne-a plăcut.
Trimis de ungureanica in 28.10.14 21:19:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUZĂU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ungureanica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmasterX - Da, este poziționată corect pe hartă. Cu plăcere
- Aug.2021 Nu pot da nota 10 — scris în 01.10.21 de alexms din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Mai bine dormeam in cort — scris în 29.07.14 de profesoara din CONSTANTA - nu recomandă
- Sep.2011 Ganditi-va de doua ori — scris în 24.09.11 de FLISC din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2011 Pensiunea Vulcanii Noroiosi — scris în 20.09.11 de elena_iasi din IASI - RECOMANDĂ