Cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat

Buna ziua tuturor! Sunt o persoana care locuieste acum la Londra si in randurile ce urmeaza as dori sa aflati cateva din impresiile mele vis-a-vis de concediul petrecut in pensiunea ''VERDE-CRUD''.
Am aflat de la un prieten de aceasta locatie eu fiind interesat de a-mi petrece concediul cumulat cu luna de miere. Au fost 2 in 1 cum s-ar spune. Am vb cu sotia si ne-am pornit la drum.
Am ajuns si cand am vazut locatia am ramas f f f placut surprinsi in sensul ca in sfarsit am scapat de statiuni gen Sinaia unde te inconjoara numai beton, masini, fum, galagie etc
Asadar am fost superincantati de locatie. Liniste, aer curat si un peisaj absolut mirific. Sa tot traiesti in asemenea conditii.
Gazdele, uitam sa va spun, ne-au asteptat cu circa 3 km de locatie, la intrarea pe drumul care duce la pensiune. Asadar ne-am cazat, camerele impecabil de curate, si corespundea exact la ceea ce urma sa facem. Sa ne punem pe treaba si sa facem un urmas.
Am stat 7 nopti si credeti-ma au fost cele mai frumoase clipe petrecute vreodata. De ce? Pentru ca totul a fost perfect. Si pentru ca in acesta pensiune mi s-a indeplinit visul, acela de a avea un copil. Aici s-a intamplat, poate a fost o intamplare dar eu continui sa cred ca aceasta locatie a fost ceva fantastic pentru mine. Si de aceea ii multumesc gazdei, DAN FECIORU, ca poate si cu norocul lui (datorita locatiei) si al meu (ptr ca sunt bun, nu?) am facut un copil minunat. Am sa atasez si o poza ca sa vedeti cde minune mi s-a intamplat mie.
In concluzie, vreau sa va recomand tuturor aceasta locatie ptr ca merita cu desavarsire. Si ptr ca la inceput v-am spus ca locuiesc in londra vreau sa va spun ca pe nicaieri pe unde am fost (marinar 15 ani) nu veti gasi ceea ce avem noi acasa. Dar asta e trebuie sa plecam, sa muncim si sa nu ne bucuram de ceea ce avem acasa.
Dane, multumesc ptr ospitalitate si ptr clipele pe care le-am petrecut acolo. Am revenit cu impresiile mele ptr ca am vazut niste mizerii scrise si sunt convins 100% canu este asa!!! Multa bafta in continuare.
Trimis de fcfarul in 26.06.12 15:32:06
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fcfarul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.56150600 N, 25.51710400 E - neconfirmate încă
@fcfarul, articolul se publică, dar tu nu vei mai fi membru al acestei comunităţi, pentru "urările" pe care ni le-ai adresat la finalul acestuia (şterse, evident, înainte de publicare).
- Dec.2018 Recomand cu caldura aceasta pensiune — scris în 02.01.19 de Liviu.M. din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Pensiunea ideala pt parastase si pomeni... cred ca se accepta si cate un priveghi!!! — scris în 26.12.17 de Marius ct din CONSTANţA - nu recomandă
- Dec.2016 O pensiune de vis — scris în 29.12.16 de Liviu.M. din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2016 De evitat! — scris în 17.07.16 de marin.ctin din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Fără reproş — scris în 24.08.15 de Casianm din TULCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Pentru familisti care doresc liniste — scris în 13.07.15 de CEB din GALAţI - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Temeri neconfirmate - sejur reusit — scris în 08.07.15 de jonrone din BUCURESTI - RECOMANDĂ