Având 2 zile libere in cursul săptămânii, ne-am hotărât să vizităm Transalpina, si - după ce am citit câteva articole de pe amfostacolo.ro :) - pt. noapte am ales pensiunea Valea Mariei.
Am făcut rezervarea pe internet. Părea o pensiune luxoasă, linistită. Ne-a plăcut că toate geamurile erau spre munţi.
Camera era frumoasă, curata, spaţioasă, balconul mare cu vederea spre munţi. Iar air chair-ul chiar ne-a distrat.
Pentru că era perioada de olimpiadă, imediat am dat drumul la televizor (LCD), deoarece concura echipa noastră de gimnastică. Însă prima surpriza neplacută: nu puteam prinde nici un canal! Cand am reclamat (seara la ora 7) ne-au răspuns (cu un zâmbet dubios) ca instalatorii vor repara defectiunea in ziua respectivă (seara?). Am aşteptat o oră, două, am mai fost la câteva drumeţii, dar televizorul tot nu mergea. Vecinii noştri de cameră spuneau a doua zi că şi lor li se spune aceeaşi poveste de 3 zile.
Camera are o baie frumoasă, dotată cu tot ce trebuie, inclusiv beţişoare pentru urechi, şi are şi un jacuzzi. Chiar am spus soţiei, ca dacă nici asta nu merge, sigur voi scrie pe forum. Si intr-adevăr: nu a funcţionat… Numai duşul obişnuit. Cand am reclamat, nici nu au negat, nu au cerut scuze, numai au dat din umeri.
A treia dezamăgire: preţurile de pe site sunt mai mici, decat in realitate. Ne-au informat, ca cele afisate bineînţeles (?) sunt de anul trecut.
Dupa părerea noastră pensiunea este scumpă, aparent luxoasă, dar cu multe lipsuri.
Iar Rânca nu este o staţiune in devenire, ci - din păcate - una haotică. Cu construcţii dezordonate, cu multe pensiuni fără parcări sau cu parcare pe o banda a drumului principal…
Transalpina insă merită văzut!
Trimis de Ciobi in 05.09.12 21:02:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în RÂNCA. A mai fost în/la: La mare, in Apuseni.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ciobi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.27757800 N, 23.68802000 E - neconfirmate încă
@Ciobi: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare - speram mai generoase in ce priveste detaliile oferite, pe viitor.
buna ziua!
am fost si eu acolo, acum cateva zile, 19 septembrie, iata cu ce indraznesc sa va contrazic: tv merge, este insa destul de complicat de setat/descoperit, dar chiar a mers, dupa ce am intrebat pe una din fetele din receptie cum functioneaza; dusul/jacuzzi-ul perfect in toate cele 4 camere pe care le-am ocupat. privelistea este intr-adevar exceptionala, statiunea... in constructie... ;
mancarea foarte buna, nu deosebit de scumpa, servirea usor lenta - probabil doar un bucatar (?), dar politicoasa si calda. dupa parerea mea, raportul calitate-pret este unul foarte bun, iar peisajul "netezeste" orice eventuala asperitate
@dynom: asteptam impresiile tale de acolo scrise ca review nou. Procedand astfel, ai ocazia ca prin notele si evaluarile proprii sa contribui la o medie mai reprezentativa a acestei destinatii. Daca doresti, copiaza textul de mai sus si reincarca-l - cu eventuale ajustari, completari etc - folosind linkul ADAUGA IMPRESII NOI (vezi imediat mai jos)
- Sep.2023 Vacanta la munte — scris în 10.09.23 de Adana din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Apr.2021 16 aprilie: 50 cm, zăpada rezistă la Rânca! — scris în 20.04.21 de Kavarnap din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2021 Vacanta cu peripetii — scris în 04.08.21 de ux121559 din MOGOşOAIA [IF] - RECOMANDĂ
- Oct.2020 După 10 ani la Valea Măriei — scris în 24.10.20 de pepsi70ro din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Paragina — scris în 09.08.20 de hutanu din IAşI - nu recomandă
- Apr.2019 O vacanță peste așteptările noastre — scris în 04.05.19 de crisbasanu din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Feb.2017 O dezamagire profunda — scris în 14.02.17 de georgetoader din BUCURESTI - nu recomandă