am fost cazati la pensiunea trei brazi 4 nopti in ianuarie 2012. fix in perioada de asediu al nametilor :)
pot sa spun ca am fost placut surprinsa de conditiile de acolo, de ospitalitatea personalului, de mancarea buna (si la un pret accesibil).
pensiunea este situata foarte aproape de centrul statiunii, la inceputul "aleei izvoarelor". nu este foarte mare, are 14camere si 4 apartamente dispuse pe 3 etaje: la parter este receptia si o sala de conferinte (in care fusesera amenajate mese de ping-pong cand am fost noi), la etajul 1 este restaurantul iar la etajele 2-3 sunt camerele.
camerele sunt spatioase, dotate cu televizor si mini-frigider, baie proprie, balcon. pe perioada sejurului nu se schimba lenjeria/ prosoapele (este totusi o pensiune, nu hotel), gunoiul insa se ridica zilnic. apa calda in permanenta (si cu presiune), internet (desi prin romtelecom, se mai intampla sa pice), cablu. caldura din belsug (noi am prins si nopti cu minus 20grade, nu a fost nici o problema, era de tricou in camera).
personalul pensiunii este foarte amabil. mentionez ca noi am fost cu vouchere achizitionate de pe internet, nici nu s-a pus problema sa se faca diferenta fata de ceilalti turisti cazati. mancarea este foarte buna, portiile mai mult decat satioase. au un bucatar foarte ok care iti prepara orice din meniu si intr-un timp record :) (nu cred ca am gasit inca in bucuresti restaurant unde servirea sa fie atat de rapida).
statiunea din pacate nu ofera foarte multe variante de agrement, mai ales pe timp de iarna. cu exceptia variantei in care mergeti la tratament... se pot face mici plimbari prin imprejurimi (aleea izvoarelor, biserica lui horea, vila lui ceausescu-care nu mai este insa vizitabila), mici drumetii... si cam atat.
optima pentru un sejur de relaxare
Trimis de irina0187 in 31.01.12 22:46:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE OLĂNEȘTI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irina0187); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2022 Aveti nevoie de noroc daca alegeti Trei Brazi - Olanesti — scris în 26.08.22 de joe123 din TâRGOVIşTE [DB]
- May.2012 Ok — scris în 21.05.12 de diaconumc din SIBIU - RECOMANDĂ
- Mar.2012 Ne-am simtit excelent, ne-am odihnit excelent, am mancat excelent — scris în 29.03.12 de ciucuadrian din TARGU JIU - RECOMANDĂ
- Mar.2012 Cazare cu voucher — scris în 26.03.12 de CarmenCat din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2011 Relaxare si mancare foarte buna — scris în 27.01.12 de noriega din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Mancare excelenta — scris în 11.12.11 de MihaiAndrei din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Frumusete, incantare, multumire... — scris în 25.05.12 de Mari-Ela din BUCURESTI - RECOMANDĂ