Acest loc minunat, pe care vi-l recomand din suflet atunci cand vreti sa fugiti de agitatie, sa va cufundati in liniste si armonie si mai ales sa va desfatati cu bucatele servite de gazda, mi-a fost descoperit de prieteni dragi care au o traditie in a veni si a se bucura in aceste locuri.
Pensiunea si gazdele sunt de nota 10!
Noua ne-a placut foarte mult si cu siguranta vom reveni!
Totul este minunat.
Camerele sunt curate, chiar foarte curate, iar baile impecabile.
+ facilitati
+ personal
+ locatie
Va recomand sa nu o ratati!
Va multumim!
Trimis de Costin.Barbu in 08.10.17 10:53:11
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Costin.Barbu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Costin.Barbu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Costin. Barbu: Odata cu primul vot iti spun si bun venit! si vreau sa cred ca odata facut inceputul vei continua. As fi dat punctaj maxim daca ai fi povestit cu mai mule amanunte si daca ai fi pus mai multe poze, te felicit insa ca ti-ai rupt din tmp si ti-ai facut curaj sa ne povestesti experienta la la aceasta pensiune.
Avem nevoie sa cunoastem locuri frumoase dar sa avem ceva mai multe amanunte, sau daca amanuntele lipseau pozele suplineau (ei uite ca am vorbit si in versuri .
Sper sa te mai vad pe aici si cu alte articole, felicitari, votat cu placere.
- Sep.2019 Pe lângă Brașov — scris în 09.09.19 de Ffrom din CLINCENI - RECOMANDĂ
- Mar.2018 Un loc tocmai bun pentru relaxare! — scris în 19.03.18 de Geo S. din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Revelion reusit!!! — scris în 17.02.18 de Victorie123 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Superb — scris în 09.11.17 de lichic din COMăNEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Weekend de poveste — scris în 23.10.17 de Victorie123 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Daca aş avea timp, m-aş muta acolo! — scris în 05.10.17 de Ana Eremia din BUCUREşTI
- Aug.2017 Un loc minunat — scris în 05.10.17 de cristinacorni din BUCUREşTI - RECOMANDĂ