Daca aş avea timp, m-aş muta acolo!
Am fost acolo, chiar asa!
Frumos inauntru, ok, ospitalieri oamenii, dar afaraaa, o splendoare!
Am ajuns seara tarziu, in prag de weekend, am cerut sa servim masa afara, hmmm, ma gandeam ca nu sta nimeni de noi la o campeneasca la ceas de seara. Surprinzator, am servit o friptura la gratar mama ei, un vin rosu dupa, toata gashka la cura de aer curat.
Ce m-a impresionat? Pensiunea in mijlocul naturii, unde numai gura noastra se auzea. In rest, ospatarii care ne tot sacaiau cu intrebari in soapta:mai doriti ceva? mai vreti un pahar de vin? va servesc cu o prajitura din partea casei? Daa, vrem, pune-le pe masa si lasa-ne singuri :)) )
Nu m-as mai fi dus la somn, dar imi doream sa uit de toata zarva din cursul saptamanii si sa savurez cu toata fiinta mea rasaritul de soare dimi, pe care, bineinteles l-am ratat.
Nici pe la 10 nu a fost tarziu, cand gazda, probabil proprietareasa, ne-a suras cu un "buna dimineata" si ne-a pus la masa ca pe niste obositi ce eram.
Mi-am luat ragaz dupa aceea ca sa ies la aer si sa miros fiecare floare din preajma mea, sa mangai fiecare copac, cat sa-mi incarc bateriile pentru inca vreo 2 luni cand o sa incerc o evadare catre Tohanita!
Trimis de Ana Eremia in 05.10.17 20:48:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ana Eremia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Ana Eremia: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 76&ridAnt=82496
===
Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun — vezi impresii
- Sep.2019 Pe lângă Brașov — scris în 09.09.19 de Ffrom din CLINCENI - RECOMANDĂ
- Mar.2018 Un loc tocmai bun pentru relaxare! — scris în 19.03.18 de Geo S. din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Revelion reusit!!! — scris în 17.02.18 de Victorie123 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Superb — scris în 09.11.17 de lichic din COMăNEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Weekend de poveste — scris în 23.10.17 de Victorie123 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Locatia perfecta! — scris în 08.10.17 de Costin.Barbu din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un loc minunat — scris în 05.10.17 de cristinacorni din BUCUREşTI - RECOMANDĂ