Buna ziua.
Am ales aceasta pensiune pentru Revelion 2017. Am achitat 2600 lei pentru 4 nopti, demipensiune.
Pensiunea este localizata frumos, pe niste dealuri, se vede depresiunea Zarnestiului, Bucegii, masivul Postavaru... o splendoare.
Joi, 29 cand am ajuns la ora 10, usa era inchisa. Nu intelegeam exact, in fine, ne-au primit inauntru, cam bulversati ca am ajuns asa devreme. Am plecat imediat si ne-am intors seara.
****Seara au fost probleme cu caldura, ne-au dat aeroterme, dar tot frig era.
Vineri la micul dejun, stupoare. La o masa de 8 adulti si 2 copii, ne-au pus 2 platouri cu aperitiv, sa ne punem noi. Am anuntat ca ne simtim prost, ca e f putina mancare. Ni s-a raspuns, ca ce mancam noi mai mult de atat?!
In seara de revelion, aperitiv slabut, pestele, care pe meniu era trecut salau, a fost fresh fingers fratilor!!!
Sarmale nu am mancat dar am auzit ca aveau ceva tofu. Nu m-as fi mirat.
La mic dejun, ne faceau ceva prajituri de casa, care erau bune.
Atitudinea proprietarului:
- o doamna necomunicativa, care nu era dispusa sa auda nemultumirile noastre
- de revelion nici nu a venit sa ne spuna La multi ani!
- a zis ca daca nu ne convine sa nu platim diferenta de bani la plecare
Mare grija, sa semnati de la inceput meniul de revelion, si sa intrebati exact despre celelalte mese.
Din pacate, pentru peisaj, noi nu ne vom mai caza acolo!
Trimis de puica in 21.01.17 09:44:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (puica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna ziua,
Referitor la articolul publicat de utilizatorul puica, in data de 21.01.2017, dorim sa facem urmatoarele precizari:
1. Intotdeauna ne bucuram de oaspetii pensiunii noastre si ne dorim sa se simta cat mai bine la noi, doar ca ca acestia trebuie sa inteleaga faptul ca pot fi cazati, din motive simplu de inteles, numai dupa ora 12. Pensiunea Tohanita nu are un regim hotelier cu receptie deschisa non-stop si din motive de securitate pentru turistii cazati, usa este inchisa pe timpul noptii.
2. Pensiunea este dotata cu centrala termica noua, iar temperatura in camere este monitorizata de termostat la 22 gr. C. Suplimentar, pentru turistii mai frigurosi oferim si aeroterme care sa creasca temperatura in camera.
3. Referitor la micul dejun, acesta este intotdeauna foarte bogat, indiferent pe cate platouri este pus dar nu poate fi confundat cu o masa principala. In plus, este destul de improbabil sa puteti face aprecieri despre un fel de mancare fara sa fi gustat. Avand in vedere faptul ca nu ati avut aprecieri negative despre restul meniului ne face sa credem ca acesta a fost multumitor pentru dumneavoastra.
4. Referitor la atitudine, ca si proprietar de pensiune, imi respect intotdeauna clientii si incerc sa le ofer cele mai bune servicii, insotite de caldura unei gazde primitoare. Stiu ca turistii vor sa se bucure de zilele de vacanta petrecute la noi, asa ca serviciile noastre poarta intotdeauna un zambet de multumire pentru alegerea acestora.
5. In final doresc sa precizez faptul ca respectam parerea dumneavoastra, chiar daca aceasta nu reprezinta si punctul nostru de vedere.
NB mon2016 este (sau a fost) reprezentant al unității
@mon2016: Cred ca ati citit ce am scris, asa, printre randuri. Revin cu precizarea ca ne-ati servit Fish fingers, asa cum se poate vedea in poza. Iar in meniul de la receptie scria salau pane.
Altfel, incercati sa acceptati parerea turistilor, si sa imbunatatiti lucrurile, daca doriti sa cresteti afacerea. Altfel o sa ramaneti cu vizitele prietenilor si a rudelor.
Cele bune!
@puica: Da, intotdeauna tinem cont de parerile turistilor nostri si incercam sa ne imbunatatim serviciile in baza acestor recomandari.
In cele din urma, pensiunea este un business cu mult suflet si pasiune pentru toti cei care ne viziteaza.
Si chiar daca uneori pot exista nemultumiri, vom gasi solutii pentru a va oferi o vacanta frumoasa.
NB mon2016 este (sau a fost) reprezentant al unității
- Sep.2019 Pe lângă Brașov — scris în 09.09.19 de Ffrom din CLINCENI - RECOMANDĂ
- Mar.2018 Un loc tocmai bun pentru relaxare! — scris în 19.03.18 de Geo S. din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Revelion reusit!!! — scris în 17.02.18 de Victorie123 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Superb — scris în 09.11.17 de lichic din COMăNEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Oct.2017 Weekend de poveste — scris în 23.10.17 de Victorie123 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Locatia perfecta! — scris în 08.10.17 de Costin.Barbu din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Daca aş avea timp, m-aş muta acolo! — scris în 05.10.17 de Ana Eremia din BUCUREşTI