Am fost acolo in perioada 21-22 Februarie 2010, si nu mi-a venit sa cred ca mai sunt si pensiuni de 3 stele care arata de 4 stele. Este situata pe partea stanga cand intri in Bran (la 500m de benzinaria Petrom).
Super curat, super mancare, mobilier nou, lenjerie super curata, de baie ce sa va spun era totul nou. De caldura ce sa mai zic noi am dormit fara sa ne invelim. O pensiune foarte curata si care o recomand turistilor.
Micul dejun care era inclus in pret foarte consistent.
Parcare privata, iar noaptea se inchid portile parcarii.
De asemenea puteti lua masa de pranz sau cina si la Popasul Reginei sau Taverna Lupilor.
Trimis de adrian41 in 27.02.10 14:49:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN. A mai fost în/la: Sinaia, Busteni, Mamaia, Eforie Sud, Neptun, Venus.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adrian41); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.52099600 N, 25.37292200 E - CONFIRMATE
mutat la vechea sectiune a pensiunii, deja existenta pe site. sters noua sectiune proaspat creata.
pana la urma, adrian41, poti sa confirmi ca este de 3 stele? la noi pe site figureaza ca ar fi de 4 (asa a "declarat" userul care a definit sectiunea).
Am spus corect ca este de 3 stele si nu de 4 stele. Cand am ajuns acolo ne-a spus si patronul ca este de 3 stele, dar vazusem si eu pe site ca facusem rezervare din Bucuresti. Dupa despartirea de la intalnirea AmFostAcolo din Poiana Brasov am plecat la Bran.
multumesc, am corectat (actualizat) clasificarea oficiala la 3 stele.
- Aug.2016 Merită să descoperi acesta oază de liniște și relaxare — scris în 24.08.16 de mariana.gabi din FIRENZE - RECOMANDĂ
- Jan.2016 O experienta foarte plăcută — scris în 12.02.16 de Marinella din DROBETA-TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ
- May.2015 O locatie superba, conditii excelente, comunicarea lasa un pic de dorit! — scris în 11.05.15 de geniest din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Excelent - Recomandam tuturor — scris în 25.07.14 de EnescuGeorge din VASLUI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Ne-am simtit minunat! — scris în 18.07.14 de Maria Filimon din ARAD - RECOMANDĂ
- Apr.2014 Minunat!!! — scris în 27.06.14 de rmnk din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2013 O experienta de cosmar — scris în 01.02.13 de mihaelavulpe din CONSTANTA - nu recomandă