Am ajuns acolo in jur de ora 17.00. Cazarea s-a facut imediat, la etajul 1. camera frumoasa, curata cu lcd in camera, baie de altfel curata si spatioasa. Fiind destul de frig afara, am avut parte si de caldura in camera, ceea ce a fost perfect. M-am bucurat sa constat ca in ciuda a ceea ce scria pe site-ul lor, am putut beneficia de jacuzzi din zona spa fara sa platim nimic extra. La ora programata am mers imbracati bineinteles cu halatele albe si pufoase (gasite in camera noastra)
in zona spa, unde am gasit lumanarele aprinse, sampania la gheata (era adusa de noi, dar i-am rugat frumos sa o tina la rece ptr mai tarziu), iar apa din jacuzzi foarte calda. A fost minunat, romantic, exact ceea ce cautam, ptr un sfarsit de saptamana minunat. Daca as avea ceva de obiectat, ar fi poate mancarea servita in restaurant, negasind acolo nimic specific zonei. Am comandat ceafa si piept pui, cu ceva garnituri. au fost bine pregatite, dar ma asteptam la ceva mai altfel, ptr o asa locatie minunata.
Deci, daca nu vreti sa mancati ceva ce puteti manca si acasa, nu va recomand restaurantul.
M-am simtit minunat, cu siguranta in aceasta vara, o sa mai trec pe la ei, de aceasta data cu toata familia.
Trimis de rmnk in 27.06.14 17:39:37
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rmnk); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.52099600 N, 25.37292200 E - CONFIRMATE
@rmnk: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@webmaster20: Multumesc mult ptr ca m-ati acceptat printre voi. E o placere sa citesc impresii noi despre locatiile din Romania si nu numai, pe acest site. Si ar fi cazul sa contribui si eu putin.
- Aug.2016 Merită să descoperi acesta oază de liniște și relaxare — scris în 24.08.16 de mariana.gabi din FIRENZE - RECOMANDĂ
- Jan.2016 O experienta foarte plăcută — scris în 12.02.16 de Marinella din DROBETA-TURNU SEVERIN - RECOMANDĂ
- May.2015 O locatie superba, conditii excelente, comunicarea lasa un pic de dorit! — scris în 11.05.15 de geniest din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Excelent - Recomandam tuturor — scris în 25.07.14 de EnescuGeorge din VASLUI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Ne-am simtit minunat! — scris în 18.07.14 de Maria Filimon din ARAD - RECOMANDĂ
- Jan.2013 O experienta de cosmar — scris în 01.02.13 de mihaelavulpe din CONSTANTA - nu recomandă
- Aug.2012 Conditii de 4* — scris în 02.06.13 de etienne87 din CONSTANţA - RECOMANDĂ