Am fost o singura seara cazati la Pensiunea Speranta si impresia generala cu care am ramas este de multumire, dar ca se puteau gasi aceleasi conditii si la un pret mai bun.
Pensiunea este mica, are vreo 8 camere daca nu ma insel. Amplasata central. Noi nu aveam rezervare si eram in trecere, pentru o noapte si ne-am cazat repede, fara sa stam prea mult pe ganduri, pensiunea aceasta fiind printre primele din zona aceea centrala unde sunt pensiuni una langa alta.
Curat. Patul mare. Baia mica.
Pretul avea mic dejun inclus. Sala in care se ia masa destul de mica (pe anumite scaune stai ingramadit daca e putin mai aglomerat). Micul dejun nu e tip bufet. Iti aduce doamna de la receptie un platouas cu mai multe sortimente, iar daca mai doresti si altceva te intreaba si aduce fara obiectii orice. Am apreciat ca untul era cubulete ambalate individual Megle parca, iar gemul era tot in minicaserole ambalate, DrOetker. Legume proaspete. Cafea buna. Foarte liniste in sala si te simti stingherit (tendinta fireasca fiind sa vorbesti in soapta).
Parcare in curtea pensiunii.
Curtea frumos amenajata, cu un leagan de lemn, stil rustic. Parca era si un foisor, cu posibilitatea de a face gratar (spatiu special amenajat).
Doamna care era la receptie ne-a servit si masa la micul dejun (mie nu mi s-a parut o problema, avand in vedere ca era mica pensiunea). Si de altfel ea a fost tot personalul pe care l-am cunoscut; de altfel foarte amabila.
Totusi parca mergeau mai bine 3 stele cu plus pentru pensiune, decat 4.
Trimis de fra in 16.07.12 19:32:58
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fra); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2019 Pensiunea Speranţa - o oază de linişte şi relaxare — scris în 06.09.19 de gettyy din IASI - RECOMANDĂ
- Apr.2013 Un loc in care te simti bine! — scris în 05.05.13 de Elissa din BACAU - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Sovata, dincolo de tratamente balneare — scris în 12.06.12 de dxcsx din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2011 Recomand cu caldura — scris în 05.11.11 de aurflor din GALATI - RECOMANDĂ