Pensiunea Rosen Villa(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
'Turistii sa fie multumiti'
Si cum spuneam, in drumul spre si de la Herculane am avut doua cazari intermediare, una la Pensiunea Banffy (Toplita) si una la Sibiu. Despre cazarea la Sibiu am sa incerc sa va spun, aici, cate ceva.
Am ales Vila Rosen, situata la cateva minute de mers pe jos de centrul vechi al Sibiului, pe o strada linistita si curata.
Am ajuns dupa amiaza, dupa un drum de 400 si ceva de km si aproximativ 7 ore de condus (pentru sotul meu). Pensiunea, am gasit-o foarte usor ajutati de programul WAZE, prietenul nostru de drum.
De la intrare ne-a intampinat un tanar foarte ambil si dragut care s-a ocupat de formalitati, ne-a explicat cum e cu micul dejun, cum ajungem pe jos in oras si apoi ne-a condus la camera.
Vila are receptia si sala pentru servit micul dejun, in sezonul rece, imediat ce se intra din strada, apoi se iese intr-o curte interioara si de aici se ajunge la camere, la o terasa si o alta sala pentru servit micul dejun cand afara e cald si frumos. Camerele sunt dispuse pe laturile mari ale curtii si ocupa parterul si etajul, fiecare camera avand intrare separata.
Camera noastra, situata la etaj, era tare cocheta. Cu mobilier in culori pastelate, cu o lenjerie impecabila si decorata cu bun gust iti asigura starea de bine necesara in vacanta. Ca dotare avea tot ce-ti e necesar intr-o camera de hotel, un dulap, un pat dublu foarte confortabil, doua noptiere cu veiozele aferente, frigider, televizor, o masuta cu doua scaune. In baie aceiasi grija pentru detalii, totul foarte curat si bine intretinut, consumabile disponibile, uscator de par, prosoape pufoase.
Micul dejun a fost servit in sala sau afara in functie de dorinta turistilor si a fost suficient de variat sa satisfaca preferintele celor cazati.
Noi am ales sa stam pe terasa micuta, dar foarte placuta. Tot aici ne-am savurat si cafeaua, pe care ne-o preparam singuri (mofturi!).
Personalul care se ocupa de aceasta vila este format dintr-o familie de tineri foarte draguti si extrem de amabili si care fac orice sa pleci de la ei multumit. Intreba pe fiecare daca mai doreste ceva, daca ar putea sa le mai prepare ceva de mancare sau poate un suc, o cafea, un ceai. Foarte draguti!
Fericiti patronii care au asemenea angajati, pentru ca cei doi erau angajati. Tanara doamna ne-a spus ca isi doreste sa multumeasca turistii, sa-si multumeasca angajatorii si apoi sa fie multumita si ea de ceea ce face si are de ce sa fie multumita!
Daca in drumurile facute ajungeti in Sibiu merita sa incercati serviciile de la Vila Rosen si un argument in plus pot fi cele cateva fotografii.
Trimis de DOINITA in 10.08.17 21:05:36
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIBIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DOINITA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.80087080 N, 24.15219730 E - CONFIRMATE
Mutat în rubrica "Pensiunea Rosen Villa, SIBIU" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Foarte buna sugetia de cazare, o sa am in vedere aceasta pensiune. Multumesc.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut” (interes crescut din pdv al politicii saitului!)
— e fie (1) dintr-o destinaţie apreciată ca „inedită”, fie (2) despre un obiectiv/destinație la care, la momentul publicării, nu existau impresii recente.
@DOINITA: O recomandare utila, de tinut minte. Felicitari, votat cu mare drag.
- Sep.2019 Rosen villa sibiu — scris în 12.09.19 de MihaiG75 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- May.2019 Pensiunea Rosen Villa **** — scris în 04.09.19 de carina_10 din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Un loc cosy — scris în 26.11.18 de Sandu B din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Recomand aceasta cazare — scris în 12.09.17 de baycee din CLINCENI [IF] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 O cazare ireprosabilă — scris în 28.08.17 de mrebegea din VOLUNTARI [IF] - RECOMANDĂ