Pentru minivacanta de 1 mai, din acest an, am ales aceasta pensiune. Am gasit, cu ceva timp in urma oferta 200 lei de persoana cazare si demipensiune, cu mic dejun si cina, ambele bufet suedez.
Chiar eram curioasa sa vad cum se organizeaza cina bufet la o pensiune, mai ales ca foarte putine locatii montane ofera asa ceva.
Concluzia: a fost foarte bine!
Micul dejun fara repros, cina din prima seara buna, ca in cea de-a doua seara sa intreaca, chiar, asteptarile. Un singur repros ar fi, anume lipsa apei plate de la cina. N-a fost la masa, asa cum s-a specificat in oferta, nici nu am sesizat pe nimeni acolo.
Pensiunea este fara repros, constructie noua, cu doua corpuri, legate intre ele, unul recent finalizat. In ansamblu, cazare + masa+raport pret/calitate =alegere buna, chiar si pentru cei pretentiosi.
Voi reveni cu poze si, poate, cu mai multe impresii.
Trimis de daria40 in 03.05.11 19:47:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (daria40); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.35865900 N, 25.53453000 E - neconfirmate încă
@daria40
Poti, te rog, sa ne dai mai multe detalii cu privire la amplasarea acestei pensiuni in Sinaia ?
Preturile sunt tentante si daca este si noua... intr-adevar merita banutii pentru 2 nopti: 2 adulti + 1copil.
De pe site-ul pensiunii n-am reusit sa aflu decat adresa: Str. Sportului, nr. 1. In rest, vad ca site-ul deocamdata nu ofera prea multe detalii, fiind in constructie.
La fel si cu poze te asteptam nerabdatori, caci pe site deocamdata nu putem vizualiza niciuna.
Pensiunea este situata pe drumul spre cota 1400, chiar la iesirea din Sinaia, pana in cabana Schiori. Poze si oferte se gasesc pe site-uri de informare turistica, si voi posta si eu cateva aici.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Zona este intr-adevar faina si merita incercata o cazare cu demipensiune in aceasta locatie.
- Oct.2022 Un weekend de toamnă plăcut — scris în 30.10.22 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Poftiti va rog la Pensiunea Popasul Haiducilor — scris în 09.08.15 de alina7laca din CAREI - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Locatia perfecta... ! — scris în 05.04.15 de Coniss din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Mini vacanta — scris în 19.08.13 de mircea123 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jan.2013 Liniste, curatenie, caldura. — scris în 23.02.13 de danalix din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Un loc incantator — scris în 01.08.12 de zuzy din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Un loc dragut — scris în 01.08.12 de geta10 din ARAD - RECOMANDĂ