Tocmai m-am intors dintr-un concediu din Bucovina, o zona pe care nu am vizitat-o de mult timp. Initial nu am fost incantati de un concediu in tara, noi in ultimii ani preferand alte tari, in special pt. calitatea serviciilor, dar am fost vizitati de niste prieteni-parteneri de afaceri din Olanda, care si-au manifestat dorinta de a vizita renumitele manastiri.
Mi-am facut rezervarea la aceasta pensiune cautand din zecile de oferte de pe site-uri.
Am ajuns si ne-am cazat-prima impresie, absolut senzationala. Olandezilor, cand au intrat si au vazut camerele li s-a citit uimirea pe fata, totul stralucea de curatenie, interior calduros, amenajare deosebita.
Cat despre pensiune si restaurantul cochet de le Popasul Domnesc, numai cuvinte de lauda, produse adevarate cu gust natural si cel mai important proaspete, meniu foarte diversificat. Preturi rezonabile si portii mari. Cred ca ne-am ingrasat cateva kg-mancare foarte buna. Am fost placut surprinsi sa vedem pensiunea plina ochi in timpul saptamanii. Discutand cu niste vecini la masa, am aflat ca erau aici pentru a cincea oara- au afaceri in zona si de fiecare data au preferat aceasta locatie.
Personalul foarte amabil, am gasit aici cu adevarat ospitalitatea romaneasca (mai ales bucovineana, cred) care pe zi ce trece, din pacate, datorita conditiilor din tara, se pierde din ce in ce mai mult.
Dupa ce am vizitat aceasta pensiune pot spune cu mana pe inima ca si in tara mea se mai poate face ceva daca vrei si daca muncesti. O locatie in care am fost mandru ca sunt roman, mai ales vazand reactia si multumirea olandezilor. O pensiune cu un stil aparte.
M-am simtit datoare sa scriu acest comentariu pentru ca aceasta locatie merita, este primul comentariu pe care il fac, pentru ca am ramas foarte placut impresionata. Ma gandesc foarte serios sa facem botezul copilului nostru acolo- chiar imi doresc din toata inima sa ma reintorc. Bravo! Felicitari! Tineti-o tot asa!!
Trimis de elena27 in 26.07.11 17:45:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elena27); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Apr.2019 E loc de mai bine!!! — scris în 21.04.19 de toni80 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Vacanta super intr-o locatie de exceptie! — scris în 03.12.18 de Constantin H din IASI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 O locatie de vis la Voronet, relaxare si incantare la Pensiunea Popasul Domnesc — scris în 26.09.18 de elenutza din VIFORâTA [DB] - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Popasul Domnesc Voronet / nota 10 — scris în 08.02.18 de Marinus2010 din EFORIE NORD [CT] - RECOMANDĂ
- Dec.2016 Popasul Domnesc Voronet — scris în 10.01.17 de violeta66 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Nov.2016 O locatie superba — scris în 06.12.16 de Constantin H din IASI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 La pomul lăudat... — scris în 13.09.15 de Ystely din SLATINA - nu recomandă