Pensiunea este frumoasa, bine pozitionata, fata de principalele obiective turistice din zona 11 km Salina Turda - fantastic de frumoasa, 4 km Cascada Sipote - indicata pentru hidromasaj natural, 20 km Rimetea, 9 km centru orasului Turda, 15 km mormantul lui Mihai Viteazul.
Camerele frumoase, spatioase, curate, dar cu mici probleme la bai - cabinele de dus cam micute. gradina este spatioasa cu o livada impresionanta, foisor imens, piscina, topogane pentru copii, leagane etc.
Masa este recomandabil sa fie servita la pensiune deoarece mancarea este foarte buna, portile mari si personalul amabil. se poate servii din meniu sau se poate comanda. Noi 10 adulti si 8 copii am comandat gulas - creaza dependenta, varza a-la Cluj - foarte buna, mamaliga cu cascaval, branza si carnati la cuptor - toti am cerut urmatoarea zi inca cate o portie, sarmalele sunt un adevarat deliciu, ciorbele savuroase. Bauturile au preturi bune.
Propietarii sunt foarte amabili si intelagatori, la ori ce problema au raspuns cu promtitudine - noi am solicitat un teren de tenis - am fost condusi de propietar in localitate. Propietarii mai au inca o pensiune - Poienita Apusenilor unde am stat cazati 3 nopti, aceasta este mai noua, dispune de bucatarie complect utilata si de un spatiu de servire al mesei foarte mare. aici peisajul este mirific.
Trimis de adrianfile in 26.08.14 21:21:30
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adrianfile); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2020 Pensiunea Poarta Apusenilor 3*, com. Moldovenești, jud. Cluj — scris în 29.09.20 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Pensiunea Poarta Apusenilor Moldovenesti — scris în 24.07.18 de Ffrom din CLINCENI - nu recomandă
- Jul.2016 Parere obiectiva — scris în 18.07.16 de eduardh din MURES - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Pensiunea Poarta Apusenilor. Perfect pentru familia mea :) — scris în 19.05.16 de vega06 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2014 Poarta Apusenilor - Poarta Paradisului — scris în 23.01.15 de NAZARICA din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Un loc unde cu siguranta o sa revenim — scris în 25.08.14 de Myhaela din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Nu mancati aici! — scris în 19.08.14 de sararugabi din BUCURESTI - nu recomandă