![](/images/printer_off_32.png)
M-am hotarat anul trecut sa revin in Delta Dunarii, pe care am vizitat-o ani la randul in vremea copilariei impreuna cu familia. Acum am familia mea si mi-am dorit ca si copii mei sa cunoasca aceasta zona minunata: Delta Dunarii. Am ales localitatea Dunavatul de Jos, pentru ca acolo poti ajunge cu masina si apoi cu barca poti vedea frumusetile Deltei.
Am fost placut impresionata si am revenit si in 2012 cu o alta familie de prieteni din afara Romaniei.
Pensiunea Pestisorul, este nou deschisa si am fost foarte placuti impresionati. Este o afacere de familie, iar eu sunt convinsa ca acest timp de afacere reprezinta viitorul turismului in Romania. Felicitari patronului si angajatilor. Amplasare excelenta (la drumul de acces), amenajare superba si servicii foarte bune. Mancarea a fost foarte buna, iar meniul (peste in principal) a fost ales cu sprijinul patronului si am fost foarte multumiti.
Preturile sunt poate un pic cam mari pentru Romania, dar sunt convinsa ca o anumita calitate a serviciilor se poate pastra doar cu un pret corect.
Mult succes in continuare.
Trimis de Carmen25 in 23.08.12 11:46:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Carmen25); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Carmen25: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Poti sa ne spui exact care sunt preturile?
@Carmen25: Da, am vazut, sunt ok
- May.2021 Vacanta la superlativ! Nota 10 la examenul pt Turism! — scris în 23.05.21 de GeorgeCT din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Un loc unde te simti ca acasa ???? — scris în 06.08.16 de Oana si Cris din BUCU [IL] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Weekend mai mult decat placut — scris în 03.08.16 de ioppo din PRAHOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2015 De revenit! — scris în 05.08.16 de cris1982 din TURNU MăGURELE - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Altadata nu mai venim aici — scris în 04.07.15 de Maria78 din IAşI - nu recomandă
- Aug.2014 O experienta foarte placuta — scris în 27.08.14 de Marin Mirela din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- May.2014 O experienta placuta...... — scris în 02.06.14 de ancadumi4 din VALCEA - RECOMANDĂ