Daca ajungeti in zona Tg Jiu, mergeti neaparat la Pensiunea Pentru tine, Prietene si nu o sa regretati. Este o pensiune situata in com Arcani, sat Sanatesti, la 14 km de Tg Jiu. Cu certitudine, atunci cind vei ajunge, vei spune ca este o pensiune creata special PENTRU TINE. Este o experienta pe care o recomand tuturor: camere spatioase, mobilate cu mult gust, curatenie, amabilitate, mancarea de nota 10+, “ca la mama acasa” (apropo... nota 10+ pentru dna Cristina si dna Dana), liniste, un cadru mirific, amenajat cu foarte mult gust. Serile, alaturi de d-na Dana si D-nul Marci sunt o incantare. Cu… muzica, foc de tabara, karaoke, si distractie din plin…
Cu certitudine pot spune ca aceasta pensiune reprezinta…. ”reteta“ care ar trebui preluata de multi altii care pretind ca fac turism.
Merita sa ramaneti in zona macar cateva zile. Sigur o sa plecati cu “bateriile“ incarcate si nu veti regreta acesta experienta. Pe linga relaxare, in zona exista multe atractii turistice: incepand de la binecunoscutele opere ale lui Brancusi din Tg. Jiu, cheile Sohodolului (care merita vazute datorita peisajului de poveste si istorie), manastirile (Tismana, Lainici, Icoana), case memoriale (ale lui Brancusi si Ecaterina Teodoroiu). De aici noi am ajuns intr-o dupa amiaza pina la Dubova, la Rezervatia Naturala Cazanele Mici si Cazanele Mari. In aceasta zona Dunarea strabate cea mai ingusta si mai grandioasa zona a Defileului Dunarii. Primavara si vara aici este un peisaj de vis. Cu siguranta daca ajungeti aici nu-l veti “rata” pe Decebal – chipul sculptat in stanca al regelui dac, care sta de veghe la hotarul tarii, in valea Mracunei, nu departe de Tabula Traiana si Manastirea Mraconia. E o zona cu obiective de o puternica incarcatura istorica.
Singurul nostru regret este acela ca nu am putut sa ramanem mai mult! Nu am mai fi plecat de acolo! Dar…cu siguranta vom reveni, la tine, PRIETENE!
Trimis de vlacra in 10.05.12 14:41:34
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ARCANI GJ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vlacra); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@vlacra: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
- Jun.2017 Mini-sejur placut — scris în 19.07.17 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Locatie frumoasa, DAR... — scris în 05.06.17 de Maria Epure* din CRAIOVA - nu recomandă
- Apr.2017 Am revenit. Şi ne-am revenit! — scris în 05.05.17 de Coni FotoMedia din SLATINA - RECOMANDĂ
- Dec.2015 Un revelion frumos intr-o locatie pe masura — scris în 05.01.16 de sandreea84 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2015 Oază de liniște — scris în 02.05.15 de Coni FotoMedia din SLATINA - RECOMANDĂ
- Apr.2015 E minunat — scris în 14.04.15 de BogdP din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Un loc unde timpul se opreste in loc — scris în 19.09.14 de Bodo_oo din SPANIA - RECOMANDĂ